Wonder Man má v hledáčku silnou hereckou posilu

Wonder Man má v hledáčku silnou hereckou posilu | Fandíme filmu
AMC
Do příští marvelovky míří herec, který se neztratí v komedii, dramatu, ale ani akci.

Před pár dny Wonder Man obsadil jako představitele hlavní role Yahyu Abduala-Mateena II. Netrvalo dlouho a je tu další castingová zpráva. Podle informací serveru The Illuminerdi si produkce do jedné z rolí vyhlédla Boba Odenkirka. Zprávu zatím žádný další zdroj nepotvrdil a přímo The Illuminerdi dodávají že jednání jsou zatím opravdu na začátku a vůbec nemusejí dopadnout. Nicméně to není tak dlouho, co server jako první odhalil obsazení Aubrey Plaza do Agatha: Coven of Chaos, takže se určitě vyplatí sledovat, co píše.

Podrobností o castingu není k dispozici moc. Podle The Illuminerdi produkce hledá herce, jenž ztvární manažera hlavního hrdiny Simona Williamse. Ten v komiksech má nadlidské schopnosti, ale zároveň se živí jako hollywoodský herec. Pokud by chystaná série chtěla z komiksů čerpat i v dalších směrech, tak pro Simona jako manažer (agent) pracuje Neal Saroyan. Z toho se nakonec vyloupne manipulativní kriminální boss se schopností kontrolovat mysl druhých.

Pokud právě takové zpracování postavy mají tvůrci skutečně v plánu, pak by Odenkirk do role skvěle seděl. Diváci jej pravděpodobně budou znát především jako Saula Goodmana ze seriálů Perníkový táta a Volejte Saulovi. Tam hrál úlisného právníka, který většinou byl při ruce nejrůznějším živlům. Vystupovat jako někdo, kdo je výřečný, zařizuje věci a radí klientům by určitě nebyl pro Odenkirka problém. Krom dlouholeté kariéry v komediálních i dramatických charakterních úlohách si loni vyzkoušel také hlavní roli v akčním snímku Nobody. Takže kdyby po něm v Marvelu chtěli, aby přispěl svou akční trošku do mlýna, poradil by si taktéž.

V komiksech se Wonder Man objevuje od roku 1964. Občanským jménem je známý jako Simon Williams a začínal jako záporák, když se jej Baron Zemo rozhodl využít jako nástroj pro své plány. Změnil jej z obyčejného člověka na bytost vytvořenou z pevné ionické energie. To mu dalo nadlidskou sílu, výdrž a odolnost, schopnost metat výboje a později také létat. V boji je často schopný postavit se Thorovi, Hulkovi, Iron Manovi či Captain Marvel. Williams záhy odmítl svého zlého pána a rozhodl se přidat na stranu Avengers. Zajímavé je, že v civilním životě je (v některých příbězích) celebritou, protože pracuje jako kaskadér a herec. V komiksech je často spojovaný s Visionem, protože měli značně podobnou životní energii. Někdy postavy vystupovaly skoro jako bratři a v Simonovi se probudily city k Wandě Maximoff.

Titulní foto je ilustrační: Bob Odenkirk v seriálu Volejte Saulovi

Zdroj: The Illuminerdi

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest