Detective Knight: Redemption – Bruce Willis potají natočil novou trilogii, je tu 1. trailer

Detective Knight: Redemption – Bruce Willis potají natočil novou trilogii, je tu 1. trailer | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit další 4 obrázky
Na Willise po letech znovu čeká vánoční akce.

I když Bruce Willis letos ukončil hereckou kariéru, jen v roce 2022 mu vyjde celkem 12 různých filmů, což je jeho kariérní rekord. A to pořád nebude vše, pár premiér je schovaných ještě na příští rok. Dříve předpokládaný počet filmů ještě navýšilo oznámení celé trilogie Detective Knight.

Když jsme si v září představili snímek Detective Knight: Rogue, tiskové materiály o něm překvapivě mluvily jako o začátku trilogie. Vzhledem k Willisově ukončení kariéry to působilo trochu zvláštně, posléze se však ukázalo, že Willis loni v prosinci bez většího povšimnutí širší filmové veřejnosti skutečně natočil rovnou celou filmovou trilogii, která je teď postupně uváděna do distribuce.

Prostřední film se jmenuje Detective Knight: Redemption (Detektiv Knight: Vykoupení). V závěru prvního snímku byl James Knight (Willis) zatčený poté, co zabil dva kriminálníky. Momentálně sedí ve vězení. Právě z tohoto zařízení však uprchne brutální fanatik, který si říká Vánoční bombový útočník. Ten spolu se svými následovníky v kostýmech Santa Clausů začne terorizovat město. Knightovi je přislíbeno, že pokud pomůže teroristy zastavit, bude propuštěný a může se vrátit k policii.

Krom Willise se z prvního filmu vracejí také Lochlyn Munro jako Eric Fitzgerald, Corey Large jako Mercer a Beau Mirchoff jako Casey Rhodes. Nově je doplňují Miranda Edwards jako klíčová členka policie a Paul Johnsson jako záporák. Pokračování bohužel natočil E.J. Drake, který je zodpovědný také za mizerně hodnocenou jedničku, stejně jako za čtyři další filmy s Brucem Willisem, které lze bez pardonu označit za naprosté škváry. Detective Knight: Redemption jde na VOD 9. prosince. Závěrečný díl trilogie se jmenuje Detective Knight: Independence, zřejmě se odehrává na Den nezávislosti a uvedený bude v příštím roce, jako jeden z Willisových vůbec posledních.

Podklady a foto: Lionsgate

Galerie: 5

Detective Knight: Redemption – Bruce Willis potají natočil novou trilogii, je tu 1. trailer | Fandíme filmu Detective Knight: Redemption – Bruce Willis potají natočil novou trilogii, je tu 1. trailer | Fandíme filmu Detective Knight: Redemption – Bruce Willis potají natočil novou trilogii, je tu 1. trailer | Fandíme filmu Detective Knight: Redemption – Bruce Willis potají natočil novou trilogii, je tu 1. trailer | Fandíme filmu Detective Knight: Redemption – Bruce Willis potají natočil novou trilogii, je tu 1. trailer | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest