Blood for Dust: Kit Harington jako násilný překupník zbraní a drog

Blood for Dust: Kit Harington jako násilný překupník zbraní a drog | Fandíme filmu
HBO
Hrdinný Jon Snow tentokrát nechá čest ležet v prachu a pro peníze jde i přes mrtvoly.

Kita Haringtona jsme zvyklí vídat jako klaďase, ať už ve Hře o trůny nebo třeba v marvelovce Eternals. I samotný herec v rozhovoru pro The Hollywood Reporter připustil, že si nebyl jistý, zda přijmout roli násilného překupníka ve filmu Blood for Dust. Byl to prý režisér Rod Blackhurst, který jej přesvědčil, že se pro roli bude hodit a sám Kit si chtěl zkusit něco nového, tak se nakonec chopil příležitosti.

Harington vystupuje ve snímku po boku Scoota McNairyho (Narcos: Mexiko, Halt and Catch Fire). Scoot hraje obchodního cestujícího Cliffa, který se horko těžko uživí. Kit představuje Rickyho, ilegálního obchodníka se zbraněmi a drogami. Dva staří známé se jednoho dne náhodně setkávají. Cliff se nechá zlákat možností rychlého přivýdělku a domluví se s Rickym na spolupráci. Pro lokálního mafiánského bosse Johna (Josh Lucas) by měli přes hranice státu převézt zásilku. Cliff se ošívá, ale pak nechá svého otřískaného kombíka upravit tak, aby do něj šlo schovat pár kilo drog. Zdánlivě banální předávku zboží však Rick promění v krvavou lázeň, při které se pokusí zlikvidovat konkurenci. Cliffovi rychle dojde, že se mu právě život obrátil vzhůru nohama. Dvojice má u sebe Johnovy peníze a drogy a hrozí jí tvrdá odplata. Ať už se budou události vyvíjet jakkoliv, výsledek bude vždy stejný: Pokud bude chtít Cliff zůstat naživu, nezbude mu, než vzít zbraň do ruky.

Kriminální thriller režíruje Rod Blackhurst, který dosud dělal hlavně kraťasy, videoklipy, seriálové epizody či dokumenty. Scénář podle režisérova námětu napsal David Ebeltoft (Here Alone). Natáčení začne teď v listopadu v americké Montaně.

Foto je ilustrační: Kit Harington jako Jon Snow ve Hře o trůny

Zdroje: Collider, The Hollywood Reporter

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest