Secret Invasion: Marvel odhalil identitu tajuplné postavy Emilie Clarke

Secret Invasion: Marvel odhalil identitu tajuplné postavy Emilie Clarke | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 1 obrázek
Léta ji fanoušci milovali jako Daenerys Targaryen, teď je z ní opora marvelovského paranoidního thrilleru.

Emilia Clarke se proslavila jako Daenerys Targaryen ve Hře o trůny. Poté dostala řadu zajímavých příležitostí, jako když si mohla zahrát Sarah Connor v Terminátorovi Genisys nebo Qi'ru ze Sola: Star Wars Story. Ani jeden projekt však neuspěl a Emilia nadále zůstává v očích diváků především „matkou draků“. Výrazněji by její pole působnosti mohl rozšířit Marvel, který ji obsadil loni na jaře do minisérie Secret Invasion.

Nikdy nebylo oficiálně oznámeno, jakou postavu vlastně Clarke v komiksovém thrilleru dostala, teď to však Marvel nechtěně propálil sám. Studio na službě Tenor zveřejnilo GIF, kde je postava označena jako Abigail Brand. V minulosti insideři tvrdili, že Emilia hraje mimozemšťanku z proměnlivého národa Skrullů, nicméně platit samozřejmě může obojí: Emilia může hrát buď obě dvě postavy, anebo prostě Skrulla v přestrojení za Abigail Brand.

O tom, že by Emilia mohla hrát právě Abigail, spekulovali fanoušci už chvíle, kdy jsme se dozvěděli, že v sérii bude vystupovat mladší ženská postava. Abigail je totiž klíčovou figurou v rámci komiksového podání Tajné invaze. Jde o významnou tajnou agentku, která byla součástí jak S.H.I.E.L.D.u, tak S.W.O.R.D.u.

Secret Invasion (Tajná invaze) je v komiksech velká událost, během níž zlí vesmírní Skrullové infiltrovali vysoké pozice na Zemi a díky tomu, že na sebe dokážou vzít lidskou podobu, pronikli i do řad superhrdinů. Když celá věc praskne, hrdinové se stávávají paranoidními a vzájemně si nedůvěřují. Šéf Marvel Studio Kevin Feige uvedl, že v hrané podobě nebude mít Tajná invaze takové měřítko jako v komiksech, ale témata dvojníků, paranoie a vzájemné nedůvěry zůstávají stěžejní. Se Skrully jsme se poprvé potkali v Captain Marvel, kde však hrdinka potkala jejich umírněnou frakci. Pak jsme se s nimi setkali ve Spider-Manovi: Daleko od domova, kde v přátelském duchu spolupracovali s Nickem Furym. Na představení nepřátelských Skrullů zatím čekáme.

V hlavních rolích Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Olivia Colman, Emilia Clarke, Killian Scott, Martin Freean, Don Cheadle, Cobie Smulders a Kingsley Ben-Adir. Hlavním scenáristou je Kyle Bradstreet, režírují Thomas Bezuch a Ali Selim. Série bude uvedena na Disney+ na jaře 2023.

Foto: Marvel Studios

Zdroje: Marvel, One Take News, Marvel II

Galerie: 2

Secret Invasion: Marvel odhalil identitu tajuplné postavy Emilie Clarke | Fandíme filmu Secret Invasion: Marvel odhalil identitu tajuplné postavy Emilie Clarke | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest