The Fall Guy: Akčňák s Ryanem Goslingem nabral posilu a odhalil zápletku

The Fall Guy: Akčňák s Ryanem Goslingem nabral posilu a odhalil zápletku | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 1 obrázek
Když se vám při natáčení akčního filmu přelije akce také za kameru, máte v ruce nebezpečný průšvih.

O snímku The Fall Guy jsme dosud věděli, že se volně inspiruje seriálem The Fall Guy z 80. let, kde hrdina Colt pracoval jako hollywoodský kaskadér a při tom využíval svojí tělesné zdatnosti jako lovec odměn. Také u chystaného filmového zpracování bylo delší dobu zřejmé, že se taktéž bude odehrávat v Hollywoodu, kde se ústřední kaskadér zaplete do bláznivé situace mimo natáčení.

Teď jsou tu konečně první podrobnosti. Hrdinou je stárnoucí kaskadér, který už má to nejlepší za sebou. Po letech opět natáčí film s hvězdným hercem, který jej před lety nahradil. Jenže filmová hvězda se ztratila… Taková zápletka by mohla sloužit relativně obyčejné komedii, kde by se kaskadér musel najednou popasovat s vysněnou hlavní rolí. Ale protože víme, že tenhle film bude akční, tak lze předpokládat, že hrdina bude ztracenou celebritu hledat a dostane se při tom do celé řady nebezpečných situací.

Do hlavní role je delší dobu obsazený Ryan Gosling, nově jej teď doplňuje Aaron Taylor-Johnson (Kick-Ass, Avengers: Age of Ultron, Kraven the Hunter, Tenet) jako představitel filmové hvězdy. Již dříve byla obsazena Emily Blunt, jež představuje maskérku, co před lety s kaskadérem randila.

Režíruje David Leitch (Bullet Train, Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw, John Wick), který námět vyvinul společně s Goslingem. Oba dva patří mezi producenty filmu, stejně jako Drew Pearce (Iron Man 3, Mission: Impossible - Národ grázlů, Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw), který napsal na základě námětu scénář. Snímek se má inspirovat bláznivými historkami z natáčení, které zúčastnění za svá léta v byznysu posbírali, a ve filmu se máme dočkat řady hvězdných cameí. Natáčení začne v Austrálii ještě letos.

Titulní foto je ilustrační: Ryan Gosling ve filmu The Gray Man

Zdroj: The Hollywood Reporter

Galerie: 2

The Fall Guy: Akčňák s Ryanem Goslingem nabral posilu a odhalil zápletku | Fandíme filmu The Fall Guy: Akčňák s Ryanem Goslingem nabral posilu a odhalil zápletku | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu