Ministry of Ungentlemanly Warfare: Henry Cavill natočí válečný akčňák s Guyem Ritchiem

Ministry of Ungentlemanly Warfare: Henry Cavill natočí válečný akčňák s Guyem Ritchiem | Fandíme filmu
Treehouse Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Po spolupráci na snímku Krycí jméno U.N.C.L.E. se pánové po letech sejdou, aby zhmotnili zrod černých operací za 2. světové války.

Henry Cavill si aktuálně užívá spoustu pozornosti díky návratu do role Supermana. U toho však jeho budoucí ambice nekončí. Henry bude opět spolupracovat s režisérem Guyem Ritchiem, s nímž se seznámil při natáčení špionáže Krycí jméno U.N.C.L.E. Cavill dostal hlavní roli ve filmu The Ministry Of Ungentlemanly Warfare.

O chystaném projektu jsme vás poprvé informovali zhruba před rokem a půl, teď se skutečně blíží natáčení. První klapka padne v lednu v Turecku. Krom Cavilla byla do filmu obsazena Eiza González, divákům známá z Baby Drivera, Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw nebo ze seriálu Od soumraku do úsvitu. Cavill hraje velitele tajené válečné organizace, González armádní ostrostřelkyni se špionážními schopnostmi. Obsazení by mělo být opravdu široké a další herecká jména budou následovat.

Film vychází ze stejnojmenné knihy od Damiena Lewise. Předloha popisuje období druhé světové války poté, co Němci dobyli Francii. Předseda britské vlády Winston Churchill přikázal vytvořit speciální vojenskou jednotku, která by tajně operovala hluboko za nepřátelskou linií a pomocí velkolepých záškodnických akcí by se snažila zásadně ohrožovat hitlerovskou mašinérii. Do jednotky nebyli vybráni typičtí vojáci, ale kriminálníci nebo ztracené existence, kteří si uvědomovali, že během mise můžou zemřít. Jednotka položila základ pro vznik černých operací, tak jak je známe dnes.

Scénář podle předlohy napsali Guy Ritchie a Arash Amel (Soukromá válka, Agent na útěku), produkuje Jerry Bruckheimer. V případě úspěchu se počítá se vznikem celé série.

Titulní foto je ilustrační: Henry Cavill ve filmu Sand Castle

Zdroj: Deadline

Galerie: 2

Ministry of Ungentlemanly Warfare: Henry Cavill natočí válečný akčňák s Guyem Ritchiem | Fandíme filmu Ministry of Ungentlemanly Warfare: Henry Cavill natočí válečný akčňák s Guyem Ritchiem | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest