Ant-Man 3 obsadil dalšího herce. Je to superhrdina v utajení?

Ant-Man 3 obsadil dalšího herce. Je to superhrdina v utajení? | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 6 obrázků
V Kvantové říši to bude žít. Zveřejněny byly také dvě nové verze traileru.

Před pár dny jsme se konečně dočkali oficiálního zveřejnění traileru pro Ant-Mana a Wasp: Quantumanii. Krátce po zveřejnění upoutávky přichází jedna castingová novinka. Do filmu byl obsazený William Jackson Harper. Nejprve to odhalil insider Daniel Richtman a záhy potvrdily velké hollywoodské zpravodaje jako třeba Variety. William je nejznámější ze seriálu Dobré místo, krom toho jste jej mohli vidět také v Podzemní železnici, ve Slunovratu nebo nejnověji v mysteriózní sérii The Resort.

Variety píše, že Harperova role podléhá „přísnému utajení“. Richtman tvrdí, že herec představuje vůdce odboje, který je v Kvantové říši vedený proti Kangovi, hlavnímu záporákovi celého filmu. Proč by taková role měla podléhat utajení? Někteří fanoušci spekulují o tom, že by oním vůdcem odboje nemusel být nikdo jiný, než Reed Richards, alias Mr. Fantastic, vůdce Fantastické čtyřky. Podle některých hypotéz by superschopnosti Fantastické čtyřky mohly souviset právě s Kvantovou říší, a pokud je Mr. Fantastic, nebo dokonce celá skupina v Kvantové říši uvězněná, vysvětlovalo by to, proč se dosud ve světě Marvelu neukázali. V komiksech jsou mimochodem Kang a Reed Richards vzdálení příbuzní.

Sám William už byl na roli Mr. Fantastica v minulosti dotazován, protože část fanoušků jej v úloze chtěla vidět. Herec tehdy uváděl, že by si v nějaké marvelovce zahrál s chutí, ale domnívá se, že zrovna členy Fantastické čtyřky budou hrát slavnější herci, než je on. Že by se mýlil?

Ať už to nakonec bude s Harperem jakkoliv, v tuhle chvíli si můžete alespoň pustit dvě nové verze traileru: Jedna je v mravenčí velikosti, druhá naopak v IMAX formátu.

Ant-Man a Wasp: Quantumania oficiálně startuje 5. fázi filmového světa Marvelu. Scott Lang (Paul Rudd) a Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) se vracejí jako superhrdinští partneři Ant-Man a Wasp. Spolu s rodiči Hope, Hankem Pymen (Michael Douglas) a Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer), se celá rodina i s Cassie Lang (Kathryn Newton) ocitá v Kvantové říši. Tam na ně čekají zbrusu nová stvoření a dobrodružství, jež je pošle daleko za hranice toho, co považovali za možné. Jonathan Majors se připojil jako Kang. Dále hrají Randall Park a Bill Murray. Režíruje Peyton Reed, scénář napsal Jeff Loveness. Datum premiéry je naplánováno na 16. března 2023.

Foto: Marvel

Zdroje: Variety, Daniel Richtman, NME

Galerie: 7

Ant-Man 3 obsadil dalšího herce. Je to superhrdina v utajení? | Fandíme filmu Ant-Man 3 obsadil dalšího herce. Je to superhrdina v utajení? | Fandíme filmu Ant-Man 3 obsadil dalšího herce. Je to superhrdina v utajení? | Fandíme filmu Ant-Man 3 obsadil dalšího herce. Je to superhrdina v utajení? | Fandíme filmu Ant-Man 3 obsadil dalšího herce. Je to superhrdina v utajení? | Fandíme filmu Ant-Man 3 obsadil dalšího herce. Je to superhrdina v utajení? | Fandíme filmu Ant-Man 3 obsadil dalšího herce. Je to superhrdina v utajení? | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest