Blade si vyhlédl nového režiséra

Blade si vyhlédl nového režiséra | Fandíme filmu
New Line Cinema
Po odložení premiéry a ztrátě režiséra může projekt zachránit nově objevený talent.

V září Marvel propustil Bassama Tariqa, dosavadního režiséra Bladea. Produkce byla odložena, premiéra také. Dokonce o rok. Začalo hledání Tariqova náhradníka. Měsíc poté je možné, že se najít podařilo.

Server The Cosmic Circus píše, že si produkce do vedoucí pozice vyhlédlo režiséra Elegance Brattona. Smlouva zatím ještě není podepsaná, ale server si je stoprocentně jistý, že je Bratton přinejmenším ve hře a s vysokou pravděpodobností vedoucí pozice připadne právě jemu.

Zprávu zatím nepotvrdil žádný z velkých hollywoodských zpravodajů, ale poslední dobou se začíná stávat poměrně často, podobné zprávy přijdou nejprve z menšímho zdroje a na širší potvrzení si musíme delší dobu počkat. The Cosmic Circus platí za spolehlivý magazín, v minulosti jako první informoval například o obsazení Adama Warlocka, případně přinášel exkluzivní zprávy o Werewolf by Night (Vlkodlak: Noční lovec) nebo právě o Bladeovi. Zprávu tedy lze vnímat jako důvěryhodnou, i když jako obvykle platí, že dokud Bratton opravdu nezačne točit, může si studio všechno ještě třikrát rozmyslet.

Elegance Bratton dosud natočil celovečerní film The Inspection a dokument Pier Kids. Vedle toho také jako producent, režisér či scenárista připravil řadu kraťasů a televizních epizod. Bratton byl před několika dny za The Inspection nominovaný na prestižní Gotham Award v kategorii začínajících režisérů. V minulosti prestižní ocenění získali ve stejné kategorii například Jordan Peele, Darren Aronofksy nebo Ryan Fleck (Captain Marvel).

Blade je v komiksech poloviční upír, jenž se věnuje likvidování upírů, kteří svoji žízeň po krvi ukájejí na lidských obětech. V letech 1998-2004 s ním vznikly tři celovečerní filmy s Wesleym Snipesem v hlavní roli. Pro Snipese je Blade životní role a od té doby se snaží k postavě vrátit, nicméně prozatím bez úspěchu. V roce 2006 vznikla také rychle zapomenutá televizní série. V roce 2019 byl oficiálně oznámený nový Blade a do hlavní role byl obsazen Mahershala Ali. Scénář psali Stacy Osei-Kuffour a Beau DeMayo. Datum premiéry je stanoveno na 5. září 2024.

Titulní foto je ilustrační, z filmu Blade z roku 1998

Zdroje: The Cosmic Circus

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest