X-Men a Young Avengers: Co prozradil šéf Marvelu o nových týmovkách

X-Men a Young Avengers: Co prozradil šéf Marvelu o nových týmovkách | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit dalších 8 obrázků
Kevin Feige také pochválil nástup Jamese Gunna do čela DC Studios.

Jako u každé správné hollywoodské premiéry měl také Black Panther: Wakanda nechť žije slavnostní červený koberec. V tomhle případě tedy konkrétně fialový, ale to je detail. Podstatné je, že po koberci procházeli tvůrci filmu a poskytovali rozhovory. Nechyběl ani Kevin Feige, producent film a šéf studia Marvel. Novináři tak měli příležitost položit mu několik otázek.

Ty nejzajímavější se týkaly marvelovské budoucnosti. Redaktorka serveru Deadline se zeptala hned na dvě poměrně zásadní věci. Kdy konečně dorazí X-Men? A jak to bude s Young Avengers? Pokud jde o X-Meny, tak Feige nejprve řekl, že nemůže nic prozradit. Pak ale dodal, že na obzoru jsou Deadpool s Wolverinem, a že k X-Menům se blížíme. To teoreticky může znamenat jenom to, že dva zmiňovaní pánové vlastně také patří mezi mutanty, ale stejně tak Kevinovo vyjádření lze chápat tak, že se blíží X-Meni jako takoví. To pořád není konkrétní termín, ale že se „blížíme“ je rozhodně lepší, než když Kevin v minulosti říkal, že jsou X-Men ještě „opravdu daleko“.

Marvel přípravy vlastní verze X-Menů ohlásil v létě 2019. Od té doby jsme se nedozvěděli o projektu nic bližšího a ani v kalendáři na nejbližší roky X-Meni zanesení nejsou. Fanoušci tak pojali podezření, že se jich dočkáme až po Avengers: Secret Wars. Důvodů je hned několik. Marvel měl před získáním práv na X-Meny plány na několik let dopředu a mytologie mutantů je dost rozsáhlá, takže na její bližší představení v hormonogramu nějakou dobu vlastně ani nebyl prostor. Také se podaří nabrat odstup od starších X-Men filmů a diváci se tak na ty nové budou víc těšit. A momentálně by asi bylo poměrně obtížné mutanty do současného univerza uvést. Pakliže je studio plánuje přivést z nějaké paralelního světa, tak by tomu rozsáhlé interdimenzionální války rozhodně mohly přispět.

Pokud jde o Young Avengers, redaktorka se ptala, zda k nim studio směřuje, když nám každou chvíli představuje nějakého mladého superhrdinu. Feige po chvíli už jen s úsměvem chodil kolem horké kaše, nicméně na úvod řekl, že se Marvel inspiruje komiksy a fanoušci tak často vytuší, co si pro ně tvůrci naplánovali. Je pravda, že studio opravdu postupně představuje víc a víc mladých postav, takže už teď by nebyl problém dát dohromady tým mladších hrdinů a tenhle seznam se bude jen rozrůstat. Potenciální složení týmu si můžete prohlédnout dole v galerii.

Feige byl dotázaný také na to, co říká na zvolení Jamese Gunna do čela konkurenčního DC Studios. Na té šéf Marvelu řekl, že svému režisérovi gratuluje a rozhodně bude první ve frontě mezi těmi, kteří se na nové DC filmy vyrazí podívat.

Foto: Hailee Steinfeld jako Kate Bishop v sérii Hawkeye

Zdroje: Deadline, Deadline II, Deadline III, The Hollywood Reporter

Galerie: 9

X-Men a Young Avengers: Co prozradil šéf Marvelu o nových týmovkách | Fandíme filmu X-Men a Young Avengers: Co prozradil šéf Marvelu o nových týmovkách | Fandíme filmu X-Men a Young Avengers: Co prozradil šéf Marvelu o nových týmovkách | Fandíme filmu X-Men a Young Avengers: Co prozradil šéf Marvelu o nových týmovkách | Fandíme filmu X-Men a Young Avengers: Co prozradil šéf Marvelu o nových týmovkách | Fandíme filmu X-Men a Young Avengers: Co prozradil šéf Marvelu o nových týmovkách | Fandíme filmu X-Men a Young Avengers: Co prozradil šéf Marvelu o nových týmovkách | Fandíme filmu X-Men a Young Avengers: Co prozradil šéf Marvelu o nových týmovkách | Fandíme filmu X-Men a Young Avengers: Co prozradil šéf Marvelu o nových týmovkách | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest