Black Panther: Wakanda nechť žije – Klip představuje novou postavu a zbraň

Black Panther: Wakanda nechť žije – Klip představuje novou postavu a zbraň | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 1 obrázek
Dočkají se vedle samotné Wakandy také válečnice Dora Milaje změny ve vedení?

Už v noci na zítřek proběhne v USA slavnostní premiéra komiksovky Black Panther: Wakanda nechť žije. Zítra dopoledne tak budeme znát první ohlasy zámořských novinářů. Ještě před tím je tu vůbec první klip, tedy delší ucelená sekvence z filmu.

Ukázka v akci představuje Aneku. To je nová členka Dora Milaje, která je podle režiséra Ryana Cooglera „tak trochu rebel“. V ukázce je to prezentováno tím, že místo tradičního kopí z vibrania používá v boji speciální energetické dýky, které vyvinula Shuri. Vůdkyně Dora Milaje Okoye (Danai Gurira) říká, že pod svým vedením žádné takové změny nestrpí. To je zjevně narážka na komiksy, kde jednu dobu Aneka Dora Milaje sama vedla. Chystá se snad také ve filmech změna vedení? Postavu ztvárnila Michaela Coel, ceněná seriálová scenáristka a herečka, jež získala uznání za syrový seriál Můžu tě zničit.

Ve snímku Black Panther: Wakanda nechť žije se královna Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M’Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) a Dora Milaje (včetně Florence Kasumby), snaží přimět svět, aby se po smrti krále T’Chally zemi nepletl do jejích interních záležitostí. Obyvatelé Wakandy se srovnávají s novou situací a hrdinové spolu s Nakií (Lupita Nyong’o) a agentem Everettem Rossem (Martin Freeman) hledají pro Wakandu novou cestu kupředu. Režíroval Ryan Coogler, jenž také znovu napsal scénář spolu s Joem Robertem Colem. Stávající obsazení nově doplňují Dominique Thorne jako Riri Williams, Tenoch Huerta jako Namor, Mabel Cadena jako Namora a Michaela Coel. Datum premiéry je stanovené na 10. listopadu 2022.

Podklady a foto: Marvel

Galerie: 2

Black Panther: Wakanda nechť žije – Klip představuje novou postavu a zbraň | Fandíme filmu Black Panther: Wakanda nechť žije – Klip představuje novou postavu a zbraň | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest