Grudge Match: První dojmy z testovací projekce

Grudge Match: První dojmy z testovací projekce | Fandíme filmu
Sylvester Stallone a Robert De Niro si dají na stará kolena po papule. Jak materiál zapůsobil na jednoho z fanoušků? A s kým Sly slavil narozky?

Představitel Rockyho a Ramba má momentálně plné ruce práce s přípravou třetích Expendables, kteří budou pravděpodobně castingově nejnabitějším dílem série. Předevčírem potvrdil na Twitteru účast Dolph Lundgren, tudíž ze staré party zatím nebyla potvrzena už jen dvojice Bruce Willis a Jet Li. Nicméně Sylvester Stallone nespoléhá jen na hvězdně obsazenou akční taškařici, ale má i další želízka v ohni, přičemž by se mělo jednat o ambicióznější pecky, než tomu v bylo v případě ve všech ohledech (pod)průměrné kriminálky Jedna mezi oči (Bullet to the Head). Escape Plan se v traileru uvedl více než solidně a slušnou porci zábavy snad slibuje i boxerská komedie Grudge Match režiséra Petera Segala, kde si to Sly rozdá s Robertem De Nirem.

Postarší hollywoodské legendy se tedy opětovně vrátí do ringu, ačkoliv jejich těla patrně nebudou tak vypracovaná, jak tomu bylo v letech minulých. Premiéra byla původně plánována na leden 2014, leč nakonec se studio rozhodlo pro riskantnější vánoční variantu. Snímek se totiž americkému publiku představí na Boží hod vánoční, čili 25. prosince 2013. Zda to přinese kýžený finanční efekt, to je pro tuto chvíli ve hvězdách, ovšem první dojmy z testovacích projekcí jsou vcelku pozitivní. Na serveru ExpendablesPremiere se nedávno objevilo vyjádření jednoho účastníka takové projekce, jenž uvedl, že se sice nebude jednat o nadčasovou klasiku, ale spíše o hodně pohodovou a zábavnou jednohubku. Film zřejmě schytá rating PG-13, neboť obsahuje pár peprnějších vtípků a přirozeně nějaké to násilí v ringu. Nejde však v žádném případně o eRkové sekvence či mluvu. Těšit se samozřejmě můžeme na několik narážek na Rockyho (asi i na Zuřícího býka), takže je doporučeno zopakovat si před návštěvou kina obě fousaté hitovky. Na druhou stranou neznalost prý nikterak nebrání (plno)hodnotnému požitku z filmu. Ústřední duo je sympatické, přičemž Stallone si střihnul relativně plachého a citlivého Henryho "Razora" Sharpa. Oproti tomu De Niro se představí jako drzý a egocentrický Billy "The Kid" McGuigan. Nejvtipnější je prý dvojka Alan Arkin a Kevin Hart. Suma sumárum spokojenost. Ačkoliv jeden názor nic neznamená, je dobré slyšet (číst), že se Grudge Match povedl.

V galerii naleznete fotečku z oslavy Slyových sedmašedesátých narozenin (6.7.), na které se ukázal i Bruce Willis. Třetím do party je Stalloneho mladší bratr Frank.

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest