Sestra 2: První fotka startuje natáčení, další role obsazeny

Sestra 2: První fotka startuje natáčení, další role obsazeny | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 3 obrázky
Úspěšný horor o démonické Jeptišce roztočil kamery připravovaného pokračování.

Producent James Wan 15. října oznámil, že začalo natáčení filmu Sestra 2 (The Nun 2), nového hororu z provázaného světa Conjuringu. Točí se v Paříži a děj filmu bude minimálně z části zasazený do Francie. Dole v galerii najdete z natáčení první fotografii.

Nově obsazení rozšiřují Anna Popplewell a Katelyn Rose Downey. Popplewell je známá ze seriálu Království, popřípadě jako Zuzka z Letopisů Narnie. V Sestře 2 hraje učitelku Marcellu ve francouzské škole svaté Marie. Je ovdovělá a má desetiletou dceru Sophie, kterou nade vše zbožňuje. Sophie by měla hrát právě Katelyn. Dvanáctiletá herečka debutovala v letošním akčňáku Princezna a už stihla natočit svůj part také v chystaném detektivním seriálu Clean Sweep.

Taissa Farmiga se z prvního filmu vrací jako sestra Irene, Bonnie Aarons znovu stráví dlouhé hodiny v maskérně, aby se proměnila v démona Valaka, který na sebe bere podobu pekelné řádové sestry. Jonas Bloquet se vrací jako Maurice „Frenchie“ Theriault. V dosud neodhalené roli byla obsazena Storm Reid.

Nedávno zveřejněná synopse říká: Píše se rok 1956. Ve Francii byl zavražděný kněz. Zlo se šíří. V pokračování hororového hitu se vrací sestra Irene, aby znovu čelila démonické síle – Valakovi.

Režíruje Michael Chaves. První verzi scénáře napsala Akela Cooper, následně její práci upravovali Ian Goldberg a Richard Naing. Produkují James Wan či Gary Dauberan. České datum premiéry je stanoveno na 7. září 2023.

Titulní foto je ilustrační, démon Valak v předchozích filmech

Zdroje: Deadline, James Wan

Galerie: 4

Sestra 2: První fotka startuje natáčení, další role obsazeny | Fandíme filmu Sestra 2: První fotka startuje natáčení, další role obsazeny | Fandíme filmu Sestra 2: První fotka startuje natáčení, další role obsazeny | Fandíme filmu Sestra 2: První fotka startuje natáčení, další role obsazeny | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest