Moje jméno je Vendetta: Akční thriller dává vzpomenout na Leona

Moje jméno je Vendetta: Akční thriller dává vzpomenout na Leona | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit dalších 5 obrázků
Zabiják školí svoji dceru v nebezpečném řemeslu. Pusťte si trailer novinky od Netflixu.

Netflix představil nový kriminální thriller z Itálie, který divákům nabídne 30. listopadu. Novinky se jmenuje Moje jméno je Vendetta, v originále Il mio nome è vendetta. Trailer naznačuje, že se film bude soustředit spíš na špinavou kriminální zápletku, než aby střídal jednu akční scénu za druhou. Na první pohled pak připomíná starého dobrého Leona od Luca Bessona, když také sledujeme zkušeného zabijáka, který trénuje ve svém řemesle náctiletou dívku. Ginevra Francesconi v hlavní roli dokonce i svým sestřihem odkazuje k Natalii Portman.

Klasický thriller o pomstě je zasazený do severní Itálie. Tady si žije spokojeným životem Sofia, dospívající dívka, která úspěšně hraje hokej a učí se řídit. Všechno se pokazí v momentě, když Sofia neuposlechne svého otce, vyfotí jej a snímek zveřejní na Instagramu. Táta má bohužel temnou minulost a po letech úspěšného ukrývání jej kvůli fotce vystopují jeho dávní nepřátelé. Dva ozbrojení muži vtrhnou do italské domácnosti, kde zavraždí Sofiinu matku a strýce. Dívka v ten moment naplno poznává otcovu temnou minulost. Je sice rozpolcená, avšak přijímá jeho odkaz, vztek a násilí a spojí se s ním, aby bez jakéhokoliv soucitu vykonala pomstu.

Film napsal a zrežíroval Cosimo Gomez, v hlavních rolích vystupují Ginevra Francesconi, Alessandro Gassman a Remo Girone. Dole pod trailerem najdete dosud zveřejněné fotky.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 6

Moje jméno je Vendetta: Akční thriller dává vzpomenout na Leona | Fandíme filmu Moje jméno je Vendetta: Akční thriller dává vzpomenout na Leona | Fandíme filmu Moje jméno je Vendetta: Akční thriller dává vzpomenout na Leona | Fandíme filmu Moje jméno je Vendetta: Akční thriller dává vzpomenout na Leona | Fandíme filmu Moje jméno je Vendetta: Akční thriller dává vzpomenout na Leona | Fandíme filmu Moje jméno je Vendetta: Akční thriller dává vzpomenout na Leona | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu