The Flash: Pokračování už je napsané

The Flash: Pokračování už je napsané | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 4 obrázky
Rychlík od DC ještě ani nedorazil do kin a pokračování už je v přípravě.

Celovečerní The Flash má konečně dorazit do kin 22. června 2023. Zatím se vůbec nedá odhadovat, jak si snímek u diváků povede, nicméně ve Warneru jsou pro jistotu připravení na to, že film bude slavit úspěch. Podle informací The Hollywood Reporteru je tak v tuhle chvíli už hotový scénář pro případné pokračování, aby bylo možné sequel okamžitě začít chystat.

Scénář pro příští film napsal David Leslie Johnson-McGoldrick. Ten je u DC podepsaný pod oba dva Aquamany, dále připravil dva díly série V zajetí démonů, pod řadu epizod seriálů Živí mrtví nebo pod horor Orphan. Samozřejmě, to že je napsaný scénář ještě nutně neznamená, že skutečně bude použitý. I kdyby byl The Flash obřím hitem a ve Warneru chtěli pokračování točit prakticky okamžitě, stále je možné, že nakonec studio nebo příští režisér budou chtít film zpracovat jinak.

Přeci jen, aktuální film se připravoval minimálně od roku 2016 a scenáristů se na něm prostřídala hromada. Nejstarší námět připravili Phil Lord a Chris Miller, pak se svou troškou do mlýna přispěl Seth Grahame-Smith, jeho práci upravoval Rick Famuyiwa. Po něm tu či onu verzi filmu psali Joby Harold, Dan Mazeau, John Francis Daley a Jonathan Goldstein, Ezra Miller a Grant Morrison a konečně Christina Hodson. Ta už připravovala současný scénář s finálním režisérem, Andym Muschiettim. Jak tedy sami vidíte, dokud se film nenatočí, tak psaní scénáře ještě nemusí nutně nic moc znamenat.

Na internetu se hodně spekuluje o tom, jak to vlastně s příštím The Flashem bude vypadat. Ačkoliv se situace kolem problematického představitele hlavní role Ezry Millera lehce uklidnila, čerstvě proti nim bylo (ve vztahu ke staršímu incidentu) vzneseno soudní obvinění z krádeže a podle zákulisní šuškandy hodlá hned po premiéře studio rozvázat vztahy a buď roli přeobsadit nebo do dalších filmů vybrat některého jiného Flashe (komiksy jsou jich plné, Barry Allen je pouze nejznámější z nich).

Aktuální film nicméně v tuto chvíli v ohrožení není. Premiéra je daná a nepočítá se se zásadními úpravami. Veškeré dotáčky, které proběhly, byly standardní drobné úpravy, které jsou součástí naprosté většiny velkých hollywoodských bijáků. Popřípadě se šušká, že do filmu údajně mělo být přidáno jedno konkrétní cameo...prý se stejnou osobou, jako v tomto případě.

O snímku The Flash je v tuhle chvíli oficiálně známo, že v roli Flashe se vrací Ezra Miller, Michael Keaton a Ben Affleck by se měli ukázat jako dva různí Batmani. V roli Iris West se vrací Kiersey Clemons, jako hrdinova matka vystoupí Maribel Verdú, jako jeho otec Ron Livingston, jako Supergirl Sasha Calle. Režíruje Andy Muschietti, který napsal scénář spolu s Christinou Hodson. Datum premiéry je pro tuto chvíli stanovené na 23. června 2023.

Foto: Warner Bros.

Zdroje: The Hollywood Reporter,

Galerie: 5

The Flash: Pokračování už je napsané | Fandíme filmu The Flash: Pokračování už je napsané | Fandíme filmu The Flash: Pokračování už je napsané | Fandíme filmu The Flash: Pokračování už je napsané | Fandíme filmu The Flash: Pokračování už je napsané | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest