Something in the Water: Nový žraločí thriller slibuje triky, které nás skutečně pohltí

Something in the Water: Nový žraločí thriller slibuje triky, které nás skutečně pohltí | Fandíme filmu
StudioCanal
Zobrazit další 2 obrázky
Přátelství pětice žen pod náporem žraloků a živlů projde tvrdou zkouškou. Máme se těšit na silné charaktery a realistické žraloky.

Thrillerů o lidech napadených žralokem vzniká hromada. Často jsou to prostě céčka, kde vlastně ani nemá smysl cokoliv zásadně kritizovat – dopředu víte, do čeho jdete. I řada těch filmů, které jsou o chlup ambicióznější, se však potýká s jedním poměrně zásadním problémem: Triky nevypadají dobře a jakákoliv iluze se rychle rozplyne.

Novinka Something in the Water odvážně slibuje, že v tomhle směru na tom bude lépe. Film jako teprve svůj druhý celovečerák připravuje Hayley Easton Street, která se dlouhá léta živila jako výtvarnice a trikařka. Dohled nad efekty či vizuálním zpracování měla na starost u filmů jako Sherlock Holmes, Thor: Temný svět, Na hraně zítřka, Star Wars: Síla se probouzí, Fantastická zvířata a kde je najít, Liga spravedlnosti či Venom 2.

Režisérka o filmu říká, že nabídne silný vizuální zážitek, kdy se nás pokusí vtáhnout do středu dění a za pomoci triků nerozeznatelných od skutečnosti přivést žraločí teror k životu. Snímek má být také hodně emotivní a výrazně se soustředit na postavy a jejich vzájemné vazby, což by Something in the Water mělo odlišit od řadových žraločích thrillerů, kde jsou lidé často jen chutnou svačinkou.

Snímek pojednává o pětici kamarádek, které se po nějakém čase scházejí na svatbě v idylickém odlehlém turistickém letovisku. Den před svatbou se děvčata rozhodnou na pronajaté lodi společně projet kolem krásného pobřeží. Snová plavba se změní v noční můru, když musí skupina na otevřeném moři bojovat o holé životy. Pod náporem žraloků a přírodních živlů si přátelství projde tvrdou zkouškou.

V hlavních rolích vystupují Hiftu Quasem (Ten Percent), Lauren Lyle (Outlander), Natalie Mitson (The Last Bus), Nicole Rieko Setsuko (Only One Gets Out Alive) a Ellouise Shakespeare-Hart (Ten Percent). Snímek před dvěma lety napsala Cat Clarke, scenáristka seriálů Dobrá znamení či Ten Percent, popřípadě autorka románů Trýzeň nebo Jako v pavučině. Film původně měla točit jiná režisérka, nicméně projekt si prošel určitými změnami a teď se pod vedením Hayley Easton Street začalo skutečně natáčet. Survival thriller slibuje napětí, děs, humor a především dobrou zábavu. Točí se v Dominikánské republice a dole v galerii můžete vidět první zákulisní fotografie.

Foto: StudioCanal

Zdroje: Deadline I, II, StudioCanal I, II, Hayley Easton Street, Nicole Rieko Setsuko

Galerie: 3

Something in the Water: Nový žraločí thriller slibuje triky, které nás skutečně pohltí | Fandíme filmu Something in the Water: Nový žraločí thriller slibuje triky, které nás skutečně pohltí | Fandíme filmu Something in the Water: Nový žraločí thriller slibuje triky, které nás skutečně pohltí | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu