Hercules: Dwayne Johnson sdílí první fotky

Hercules: Dwayne Johnson sdílí první fotky | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Důkladné představení filmu Hercules: The Thracian Wars. AKTUALIZOVÁNO o další fotku Herkula.

AKTUALIZACE: Dwayne Johnson přidal na svůj Twitter další fotku Herkula, na která vypadá jak z filmu 300.

10. června začalo v Budapešti natáčení filmu Hercules: The Thracian Wars, vysněného projektu Dwaynea Johnsona. Není tedy divu, že nám právě The Rock posílá prostřednictvím svého twitteru první fotky z natáčení. Jak můžete vidět dole v galerii, Herkules nám zatím odmítá ukázat svou tvář, avšak bude zajímavé Dwaynea po dlouhé době zase vidět s dlouhými vlasy.

Film by měl přinejmenším částečně vycházet ze stejnojmenného komiksu Stevena Moorea, jenž Herkula vykresluje jako zničeného muže, který přišel o svou rodinu a jedinou útěchu nachází v krvavém boji. Následován věrnými druhy vstoupí do služeb krále Thrákie, který dobrodruhy najme k tomu, aby z jeho mužů vycvičili tu nejnebezpečnější armádu na světě. Podle filmařů se bude jednat o „nový pohled na klasický mýtus, ukotvený v realitě a bez nadpřirozeného elementu“. Oficiální synopse vypadá takto:

Všichni znají mýtus o Dvanácti úkolech pro Herkula (Dvanáct Héraklových úkolů). Náš příběh začíná po tom, co byly práce dokončeny, po tom, co se mýtus vytratil... Herkules je pronásledovaný hříchy své minulosti a stává se námezdním žoldákem. Spolu s pěti věrnými druhy cestuje antickým Řeckem, využívá své pověsti k zastrašování nepřátel a poskytuje svůj meč za úplatu. Když ho ale laskavý král Thrákie a jeho dcera požádají, aby je ochránil před krutým a děsivým nepřítelem, musí se Herkules opět stát mytickým hrdinou, kterým jednou byl. Pokud má dobro zvítězit a spravedlnost přetrvat, musí se stát opět Herkulem.

Dwayne Johnson si zahraje přímo titulního hrdinu, krále Thrákie ztvární John Hurt, jeho dceru a léčitelku Rebecca Ferguson (seriál The White Queen). Hlavního záporáka, barbara Rhesa, který v Thrákii povede povstání, hraje Tobias Santelmann (Kon-tiki). Askel Hennie (Lovci hlav) ztvární Herkulovi oddaného válečníka Týdea, věrného druha Ioláa (v mytologii také synovce) hraje nepříliš známý Reece Ritchie. Rufus Sewell si zahraje Autolyka, což je v mytologii syn boha Herma, nadaný zloděj a muž, který Herkula naučil zápasit. Ian McShane hraje Amfiaráose – kněze, věštce a válečníka, ke kterému Herkules chodí pro radu. Málo známá Irina Shayk hraje Megaru, Herkulovu zesnulou manželku Megaru, kterou v bájích zabil pod kouzlem bohyně Héry sám Herkules. Právě aby odčinil své hříchy, se hrdina uvolil vykonat náročných dvanáct úkolů. Ty mu zadal král Eurystheus, tentokrát v podání Josepha Fiennese.

Scénář sepsali Ryan Condal a Evan Spiliotopulos (Wanted 2), režíruje Brett Ratner, premiéra je naplánována na 25. 7. 2014.

Zdroje: Deadline, The Rock Twitter, The Rock Twitter, The Rock Twitter III, THR, Collider, Collider II

Galerie: 3

Hercules: Dwayne Johnson sdílí první fotky | Fandíme filmu Hercules: Dwayne Johnson sdílí první fotky | Fandíme filmu Hercules: Dwayne Johnson sdílí první fotky | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu