Paradise City: Willis a Travolta opět spolu, pusťte si trailer

Paradise City: Willis a Travolta opět spolu, pusťte si trailer | Fandíme filmu
Saban Films
Zobrazit další 2 obrázky
Bruce Willis loví nebezpečného kriminálního bosse (John Travolta), který zabil jeho otce.

Těžko se tomu věří, ale ačkoliv Bruce Willis v březnu ukončil kariéru, od té doby stačilo vyjít šest jeho dalších filmů a několik jich je ještě před námi. Jedním z nich je i Paradise City, kde se Willis po letech setkává opět se starým parťákem Johnem Travoltou. Ten podobně jako Bruce během let postupně přestal v herectví hledat nějakou výzvu a hraje především v nejrůznějších béčkách. Ale kdo ví, třeba méně náročné fanoušky obou pánů setkání po letech potěší.

Zveřejněný trailer neodhaluje nic moc, co by stálo za řeč. Jde zkrátka o standardní kriminální béčko, kde vymazlenou choreografii či zajímavý příběh mají nahrazovat četná střelba, násilí a rádoby drsné hlášky. Bruce ani John se na obrazovce příliš neohřejí a většinu práce mají obstarat méně slavní kolegové. V tomhle případě Stephen Dorff, Blake Jenner a Praya Lundberg.

Willis hraje lovce odměn, který v havajském podsvětí hledá mafiánského bosse (Travolta), jenž zavraždil jeho otce. Režíruje Chuck Russell. Ten má na kontě Masku, Likvidátora nebo Krále Škorpióna. Na domácím videu bude snímek uvedený 11. listopadu 2022.

Podklady a foto: Saban Films

Galerie: 3

Paradise City: Willis a Travolta opět spolu, pusťte si trailer | Fandíme filmu Paradise City: Willis a Travolta opět spolu, pusťte si trailer | Fandíme filmu Paradise City: Willis a Travolta opět spolu, pusťte si trailer | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest