Harrison Ford se opravdu má ujmout marvelovské role Thunderbolta Rosse

Harrison Ford se opravdu má ujmout marvelovské role Thunderbolta Rosse | Fandíme filmu
Lucasfilm
Zobrazit další 1 obrázek
Marvelovský ministr a generál, který se v komiksech mění v Red Hulka, se má objevit hned v několika dalších filmech.

Koncem září reportér Jeff Sneider přišel s tvrzením, že Marvel po smrti Williama Hurta přeobsadí roli Thaddea Rosse. A konkrétně do role neměl být obsazený nikdo jiný, než Harrison Ford. Tehdy si ještě Sneider nebyl úplně jistý, zda se Ford jako Ross ve filmu Thuderbolts skutečně objeví, od té doby však vypátral víc:

Informace potvrdilo hned několik zdrojů, přičemž má být jisté, že Ford jako Ross vystoupí ve filmu Captain America: New World Order! Jak to bude v dalších filmech, se ještě uvidí, jednání ještě probíhají. Ale Marvel zřejmě chce Forda i do Thunderbolts. Zprávu potvrzuje na základě vlastních zdrojů také server Slashfilm. Ten o Fordovi hovoří především ve spojitosti s Thunderbolts.

Julia Louis-Dreyfuss se vrací jako Valentina Allegra de Fontaine, U.S. Agent jako Wyatt Russell, Sebastian Stan jako Winter Soldier, Hannah John-Kamen jako Ghost, Florence Pugh jako Yelena Belova, Olga Kurylenko jako Taskmaster a David Harbour jako Red Guardian. Natáčení snímku odstartuje začátkem příštího roku. Scénář píše Eric Pearsons, režíruje Jake Schreier. Datum premiéry je stanoveno na 25. 7. 2024.

Jako nový Captain America se vrací Anthony Mackie. Carl Lumbly se vrací jako Isaiah Bradley, Eli Bradley jako Elijah Richardson, Tim Blake Nelson jako Leader, Danny Ramirez jako Joaquin Torres. Harrison Ford má po smrti Williama Hurta převzít roli Thunderbolta Rosse. Scénář snímku píší Malcolm Spellman a Dalan Musson. Režíruje Julius Onah. Datum premiéry je stanoveno na 2. května 2024.

Titulní foto: Disney

Zdroje: Jeff Sneider, Slashfilm

Galerie: 2

Harrison Ford se opravdu má ujmout marvelovské role Thunderbolta Rosse | Fandíme filmu Harrison Ford se opravdu má ujmout marvelovské role Thunderbolta Rosse | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest