Kdy má do kin dorazit Spider-Man 4

Kdy má do kin dorazit Spider-Man 4 | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zákulisní šuškanda hovoří o tom, kdy se dočkáme příštího Spider-Mana a co by nám měl nabídnout.

Podobě jako své Marvel filmy včera odsouval Disney, tak před časem posouvalo svoje komiksovky také studio Sony. Mezi termíny svítí datum 12. července 2024, k němuž zatím není připojený žádný konkrétní titul. V daný den by mohl být uvedený Venom 3, na němž se nedávno začalo pracovat, popřípadě film se Spider-Woman, o němž se delší dobu šušká. Magazín The Cosmic Circus nicméně tvrdí něco jiného.

Podle jeho zákulisních zdrojů má termín připadnout Spider-Manovi 4. The Cosmic Circus má dobrou pověst, boty seká minimálně. Na druhou stranu přímo v článku stojí, že prozatím jde jen o šuškandu a žádný jiný zdroj informaci nepotvrdil.

Pokud bychom se na to podívali čistě logisticky: Dosud mezi jednotlivými díly Spider-Mana byly dvouleté přestávky. Představitel hlavní role Tom Holland jasně dával najevo, že chce pauzu, ale pro studio je značka největším hitem. Takže pokud může cokoliv udělat pro to, aby pauza byla co nejkratší, rozhodně to udělá. V Marvelu také čerstvě oznámili, že v roce 2023 uvedou pouze čtyři premiéry, oproti dříve plánovaným čtyřem, potenciálně by tak produkční společnost mohla mít o něco volnější ruce a tím pádem časově zvládnout i Spider-Mana.

The Cosmic Circus nadále tvrdí, že podle jeho zdrojů by se měl Spider-Man 4 držet daleko víc při zemi. Peter Parker by se měl postavit lokální hrozbě, konkrétně má děj přímo navazovat na to, jak dopadne chystaná série Daredevil: Born Again, jež bude na Disney+ uvedena začátkem roku 2024.

Titulní foto je ilustrační, Spider-Man: Daleko od domova

Zdroj: The Cosmic Circus

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest