Marvel odložil několik filmů včetně dalších Avengers

Marvel odložil několik filmů včetně dalších Avengers | Fandíme filmu
Marvel
Blade odsouvá natáčení a Marvel mění podstatnou část výhledu chystaných projektů.

Před časem jsme se dozvěděli, že se kvůli ztrátě režiséra odkládá natáčení Bladea. To spustilo zemětřesení, když se teď Blade i další snímky odkládají. Blade měl být uvedený v listopadu 2023, namísto toho je nové datum premiéry stanoveno na 5. září 2024 (Všechny termíny v článku jsou předpokládané datum premiéry v Česku a na Slovensku, kde jsou novinky uváděny do kin ve čtvrtek). To byl dříve termín Deadpoola 3. Ten se namísto toho odsouvá na 7. listopadu 2024. V ten den původně měla být uvedena nová Fantastická čtyřka, která se namísto toho odkládá na 13. února 2025. Zatím neodhalený Marvel film se z února odkládá na 6. listopadu 2025. A tenhle termín měl dříve náležet Avengers: Secret Wars. Těch se nově máme dočkat 30. dubna 2026.

Takhle tedy v tuto chvíli vypadá kalendář všech dosud oznámených Marvel filmů:

V tuhle chvíli Disney termín 2. listopadu 2023 (kde měl být původně uvedený Blade) zcela vyškrtl z rozvrhu a nevypadá to, že by uvolněné datum mohla nahradit jiná marvelovka. Do té doby by zřejmě ani nebylo možné žádný jiný film dokončit. Když ještě na daný termín chystal premiéru Blade, měl se začít točit právě v těchto dnech a následující marvelovky mají do výroby daleko. Nejblíž má k první klapce asi Captain America: New World Order, ale dokončit jej o půl roku dřív, než se původně plánovalo? To zní jako více méně nesplnitelný úkol. Rok 2023 tak přinese jen tři marvelovské celovečeráky.

A jaké filmy uvidíme v dosud anonymních termínech? Možností je několik. Chystá se celovečerní film Armor Wars. Dále pokračování Shang-Chiho a vyloučit nemůžeme ani pokračování Eternals. Do budoucna se také počítá s návratem X-Menů, kteří by mohli dorazit po Secret Wars. Každopádně zůstaňte naladěni, o dalších změnách vás budeme informovat.

PS: Podle informací insiderku Lizzie Hill se Marvel bude snažit o to, aby se Blade začal točil v létě 2023. Server Slashfilm tvrdí, že na dalších úpravách filmu se úzce podílí představitel hlavní role. Mahershala Ali, na jehož vyžádání se bude nadále upravovat scénář projektu.

Titulní foto je ilustrační: Avengers Infinity War

Zdroje: Disney, Lizzie Hill, Hollywood Reporter, Slashfilm

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest