Run Sweetheart Run: Zvrhlý úchylák změní rande ve hru o život

Run Sweetheart Run: Zvrhlý úchylák změní rande ve hru o život | Fandíme filmu
Amazon Prime Video
Zobrazit dalších 8 obrázků
Zdánlivě sympatický nápadník se mění v krvelačného trýznitele. Pusťte si trailer nového thrilleru.

Rande se někdy nepovede. Dorazí někdo úplně jiný, než jste předpokládali nebo si vzájemně nesednete. Možná se znemožníte, srazíte si sebevědomí nebo protějšek nechtěně urazíte. Ale může to dopadnout daleko hůř. Z nové známosti se může vyklubat skutečně divný člověk nebo nedej bože násilník. Režisérka a scenáristka Shana Feste (Dar, Síla country) sama na vlastní kůži zažila traumatizující schůzku a byla obětí sexuálního napadení. Svou zkušenost se rozhodla zpracovat skrze umění a natočila thriller (horor) Run Sweetheart Run (zhruba „Zdrhej zlatíčko“), který zážitek s nečestným nápadníkem posouvá na novou pekelnou úroveň.

Hlavní hrdinkou snímku je Cherie, svobodná máma, která se soustředí především na práci a seznámení snad ani nehledá. Kolegové ji ale nakonec přesvědčí, ať sebere kuráž a vyrazí na schůzku s významným klientem svého šéfa. Když se ukáže, že je Ethan přesně tak charismatický, jak jí ho popisovali, veškerá nervozita opadá. Vlivný obchodník překoná všechna očekávání a vyloženě Cherie okouzlí. Jakmile jsou však oba dva spolu sami, ukáže se Ethanova násilná povaha. Zbitá a vyděšená Cherie se snaží zachránit holý život a začíná vyčerpávající hra kočky s myší napříč ulicemi Los Angeles. Krvežíznivý útočník je zcela posedlý hrdinčinou naprostou likvidací a záhy se ukazuje, že má Ethan prsty všude a celý průšvih je daleko strašlivější a rozsáhlejší, než si Cherie vůbec dokázala představit.

Jako Cherie vystupuje Ella Balinska (Charlieho andílci, Resident Evil: Lék), jako Ethan Pilou Asbæk (Hra o trůny, Vláda, Borgiové, Uncharted, Duch ve stroji). Dále hrají Clark Gregg, Aml Ameen, Dayo Okeniyi či Betsy Brandt. Prvotní recenze z festivalů jsou buď pozitivní nebo spíše odmítavé. Větší část kritiků snímek chválí za to, jakým způsobem vedle napínavého thrilleru nabízí také společenský komentář o lidech (primárně ženách) ohrožovaných nejen někým v pozici síly, ale také celým systémem. Druhá (menší) část kritiků označuje snahu o přesah za nezvládnutou. Od 28. října bude film k vidění na Amazon Prime Video, dole pod trailerem najdete fotky.

Podklad a foto: Amazon Prime Video

Galerie: 9

Run Sweetheart Run: Zvrhlý úchylák změní rande ve hru o život | Fandíme filmu Run Sweetheart Run: Zvrhlý úchylák změní rande ve hru o život | Fandíme filmu Run Sweetheart Run: Zvrhlý úchylák změní rande ve hru o život | Fandíme filmu Run Sweetheart Run: Zvrhlý úchylák změní rande ve hru o život | Fandíme filmu Run Sweetheart Run: Zvrhlý úchylák změní rande ve hru o život | Fandíme filmu Run Sweetheart Run: Zvrhlý úchylák změní rande ve hru o život | Fandíme filmu Run Sweetheart Run: Zvrhlý úchylák změní rande ve hru o život | Fandíme filmu Run Sweetheart Run: Zvrhlý úchylák změní rande ve hru o život | Fandíme filmu Run Sweetheart Run: Zvrhlý úchylák změní rande ve hru o život | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest