Wonder Woman může pokračovat i po chystané trojce

Wonder Woman může pokračovat i po chystané trojce | Fandíme filmu
Warner Bros.
Wonder Woman 3 je čerstvě dopsaná, ale trilogií to nutně nekončí.

Budoucnost DC filmů je momentálně poměrně nejasná. Snímek, jehož bychom se téměř jistě dočkat měli, je Wonder Woman 3. Ačkoliv byl druhý díl série o poznání hůře přijatý, než ten první, trojka se delší dobu regulérně připravuje. Jak to s těmi přípravami vypadá?

Na filmovém festivalu v italské Mateře byla mezi hosty režisérka Patty Jenkins. Ta prozradila, že zrovna dopsala poslední scénu filmu. Scénář je tedy ve svojí aktuální verzi hotový. Jistě ho ještě čekají nějaké úpravy, ale celý proces to minimálně posouvá kupředu. Jenkins by momentálně měla mít volný diář. Představitelka hlavní role Gal Gadot má začátkem příštího roku točit dvě pokračování Red Notice, tím pádem by mohla mít čas zřejmě ve druhé polovině příštího roku. Premiéra Wonder Woman 3 by tedy mohla přijít nejdřív závěrem roku 2024 nebo prakticky kdykoliv během roku 2025.

Nemusel by to přitom být úplný konec. Ve stejném rozhovoru Patty Jenkins prozradila, že když dopsala Wonder Woman 3, tak začala být tak trochu zvědavá, co bude dál. Sice by ráda natočila i řadu jiných filmů, nicméně s Gal Gadot spolupracuje ráda, studio Warner Bros. se jí na další pokračování pokaždé ptá a dosud si vždycky tak trochu myslela, že každá další Wonder Woman by mohla být její poslední. Takže kdo ví, třeba nakonec natočí i tu čtyřku.

Fanoušci Gal Gadot se mezitím mohou těšit na Wonder Woman také v jiných filmech. Oficiálně zatím nic nebylo potvrzeno, ale vypadá to, že se statečná Amazonka ukáže v The Flashovi, Shazamovi 2, nebo v obou dvou filmech.

Foto: Wonder Woman 1984

Warner Bros.: Matera Film Festival

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest