Feed Me: Nový trailer blíže představuje kanibalské radovánky

Feed Me: Nový trailer blíže představuje kanibalské radovánky | Fandíme filmu
XYZ Films
Zobrazit další 3 obrázky
Černá hororová komedie se volně inspiruje skutečnými událostmi.

Natočit na motivy případu skutečného kanibalství černou komedii, může působit extrémně neuctivě. Situace, kdy se člověk nechal dobrovolně sníst zaživa je nicméně na první pohled tak bizarní, že ji možná ani jinak než s notnou porcí nadsázky zpracovat nejde. Jinak by si diváci mohli říkat, že je celá zápletka směšná.

Snímek nazvaný Feed Me (Nakrm mě) představuje nový trailer, který oproti tomu předchozímu daleko víc dává do popředí svou komediální tvář. Kanibal je na první pohled pošuk, který si svou krmi užívá s výrazem bodrého strejce, co vyrazil na hranolky. Policajti jsou náležitě nechápaví a Jed, který se nechává sníst, zdánlivě ani příliš netrpí. Tohle prostě bude hodně specifická zábava, se kterou musí být divák naladěný na společnou vlnu.

Ústředním protagonistou filmu je Jed, kterému náhle zemře manželka. Jed se cítí za smrt svojí ženy osobně zodpovědný, propadá se do deprese, zápasí s nočními běsy a má sebevražedné myšlenky. Snímek se láme v momentě, kdy Jed v baru potkává vyšinutého kanibala Lionela Flacka. Ten jej přesvědčí, že vykoupení dojde jedině tehdy, pokud se dobrovolně nechá sníst. Film natočili Adam Leader a Richard Oakes. Jeda hraje Christopher Mulvin, Lionela Neal Ward. Od 27. října bude film dostupný v digitální distribuci.

Podklady a foto: XYZ Films

Galerie: 4

Feed Me: Nový trailer blíže představuje kanibalské radovánky | Fandíme filmu Feed Me: Nový trailer blíže představuje kanibalské radovánky | Fandíme filmu Feed Me: Nový trailer blíže představuje kanibalské radovánky | Fandíme filmu Feed Me: Nový trailer blíže představuje kanibalské radovánky | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest