Super Mario Bros.: První pohled na zfilmování slavné hry je tady

Super Mario Bros.: První pohled na zfilmování slavné hry je tady | Fandíme filmu
Illumination
Zobrazit další 1 obrázek
Nový Mario na prvním plakátě. Trailer je za rohem, premiéra není daleko.

Instalatér Mario patří mezi celosvětově ty vůbec nejznámější videoherní postavičky. Jednoho filmového zpracování už se dočkal, avšak na hraný celovečerák z roku 1993 by většina lidí nejradši zapomněla. Po téhle nešťastné epizodě dalo Nintendo na dlouhé roky ruce od Hollywoodu pryč. Větší pozornosti se dostává prakticky jen značce Pokémon, jež se do kin podívala hned několikrát, naposledy hraným snímkem Detektiv Pikachu z roku 2019.

To byla jedna z prvních vlaštovek obnoveného zájmu Nintenda o biografy. Od roku 2017 se objevují zprávy o tom, že se připravuje nové zpracování Maria a v příštím roce se jej opravdu dočkáme. Je tu první plakát a trailer je za rohem.

Nový animovaný snímek bude zřejmě nazvaný Super Mario Bros. ve filmu (Super Mario Bros.: The Movie) a vzniká ve spolupráci se společností Illumination, což je hitmaker zodpovědný za série jako Já, padouch, Mimoni, Tajný život mazlíčků nebo Zpívej. Film na čerstvě zveřejněném plakátě předvádí typické Mariovo oblečení a krajina před ním odkazuje k plošinkovému prostředí videoher. Nechybí celá řada známých elementů, jako jsou houby, roury nebo zámek. Ve čtvrtek se dozvíme víc, protože bude zveřejněn první trailer.

Chris Pratt namluvil Maria, Charlie Day Lugiho, Anya Taylor-Joy princeznu Peach, záporáka Bowsera Jack Black, Toada Keagan-Michael Key, Donkey Konga Seth Rogen, Cranky Konga Fred Armisen, Kameka Kevin Michael Richardson a Spikea Sebastian Maniscalco. Snímek režírují Aaron Horvath a Michael Jelenic, scénář napsal Matthew Fogel. Film bude uvedený do kin 23. března 2023.

Podklady a foto: Illumination

Galerie: 2

Super Mario Bros.: První pohled na zfilmování slavné hry je tady | Fandíme filmu Super Mario Bros.: První pohled na zfilmování slavné hry je tady | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest