Hellfire: Dolph Lundgren a Scott Lang v nové akci

Hellfire: Dolph Lundgren a Scott Lang v nové akci | Fandíme filmu
Phantasm Films
Zobrazit další 3 obrázky
Moderní westernová akce nás zavede do městečka, kde mafie potřebuje vypráskat kožich.

Co uděláte, když chcete točit film o postarším ochránci bezbranného městečka a Clint Eastwood není k dispozici? Zavoláte Stephenu Langovi. Ten se po Avatarovi ve filmech jako Smrt ve tmě dál profiloval jako představitel stárnoucích drsňáků.

Ve snímku Hellfire hraje tuláka s tajuplnou minulostí, který přijíždí do malého městečka. Tam zjišťuje, že místní lidé trpí v područí krutého kriminálního bosse a rozhodne se jim pomoci.

Dále ve snímku vystupují Harvey Keitel (Gauneři, Pulp Fiction) a Dolph Lundgren (Rocky IV, Univerzální voják), kdy to vypadá, že Keitel by zřejmě mohl hrát mafiána, Lundgren nejspíš představuje místního šerifa. Dále hrají Scottie Thompson, Johnny Yong Bosch, Michael Sirow, Chris Mullinax, Maurice Compte, Levon Panek a Natalie Canerday. Film zrežíroval Isaac Florentine, známý především pro snímky ze sérií Neporazitelný nebo Ninja. Scénář napsal Richard Lowry (Seized). Točilo se v americkém Arkansasu a už je hotovo, takže by se fanoušci chlapáckých akcí mohli dočkat poměrně brzy.

Foto: Phantasm Films

Zdroje: Deadline, Johnny Yong Bosch

Galerie: 4

Hellfire: Dolph Lundgren a Scott Lang v nové akci | Fandíme filmu Hellfire: Dolph Lundgren a Scott Lang v nové akci | Fandíme filmu Hellfire: Dolph Lundgren a Scott Lang v nové akci | Fandíme filmu Hellfire: Dolph Lundgren a Scott Lang v nové akci | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest