U tebe nebo u mě?: Reese Witherspoon a Ashton Kutcher spolu v romantické komedii

U tebe nebo u mě?: Reese Witherspoon a Ashton Kutcher spolu v romantické komedii | Fandíme filmu
Netflix
Pravá blondýnka 3 je stále v nedohlednu, nicméně Reese má pro fanoušky v záloze jiný slaďák.

Ke snímku U tebe nebo u mě? (Your Place or Mine) sice Netflix na akci TUDUM nezveřejnil trailer, ale aspoň odhalil datum premiéry. To připadne na 10. února, tedy na Valentýna, dnes už tradiční komerční svátek, během kterého se nám svět pokouší prodat vše, co alespoň trochu zavání růžovým kvítím.

Jestliže se shodneme na tom, že romantické komedie mají poměrně pevně danou škálu zavedených tradičních zápletek, tak Your Place or Mine zřejmě bude takový ten typ filmu, kde nejlepší přátelé přijdou na to, že by vlastně měli být spolu. Nebo minimálně z úvodní zápletky to tak vypadá:

Debbie a Peter jsou nejlepší přátelé, i když pouze na dálku. Ona žije v Los Angeles, on v New Yorku. Ona je denně mámou na plný úvazek, on si užívá naplno „Velké jablko“. Když Debbie dostane v New Yorku životní příležitost, Peter se nabídne, že jí pohlídá náctiletého syna. Na týden si vzájemně prohodí pozice a oběma to změní život.

Debbie ztvárnila Reese Witherspoon (Pravá blondýnka, Divočina, Sedmilhářky), Petera Ashton Kutcher (Dva a půl chlapa, Osudový dotek, Hlavně nezávazně). Dále hrají Jesse Williams, Zoë Chao, Wesley Kimmel, Griffin Matthews, Rachel Bloom, Shiri Appleby, Vella Lovell, Tig Notaro a Steve Zahn. Film jako svou celovečerní prvotinu natočila Aline Brosh McKenna, autorka seriálu Šílená bejvalka, případně scenáristka filmů jako Tři do tanga, Ďábel nosí Pradu, 27 šatů nebo Koupili jsme zoo. Produkuje Jason Bateman.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu