Oni naklonovali Tyrona: Vláda klonuje lidi a místní mafiózo to tak nenechá

Oni naklonovali Tyrona: Vláda klonuje lidi a místní mafiózo to tak nenechá | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 1 obrázek
John Boyega a Jamie Foxx vyšetřují v nové sci-fi komedii experimenty na lidech. Pusťte si trailer.

Sci-fi komedie Oni naklonovali Tyrona (They Cloned Tyrone) se chystá už od roku 2019, avšak přípravy zřejmě protáhla pandemie. Snímek je přirovnáván k Útoku na věžák, což zřejmě souvisí s tím, že opět sledujeme sci-fi hrozbu v černošské komunitě a Johna Boyegu v hlavní roli. Netflixovská akce TUDUM divákům představila první trailer.

Ten snímek prezentuje jako komediální variaci na filmy o vládních spiknutích. Děj je zasazený do amerického velkoměsta 80. let, kde vláda na místní černošské komunitě zkouší nekalé experimenty. Pulpová historka zjevně nabídne svébytný styl, plný nadsázky, barev a hudebního svrbění v těle.

Příběh filmu Oni naklonovali Tyrona začíná v momentě, kdy je místní drogový dealer Fontaine zastřelený svým rivalem. Místo toho, aby zůstal mrtvý, se probudí druhý den ráno ve vlastní posteli. Fontaine, Slick Charles a Yo-Yo začnou celou věc vyšetřovat a jejich pátrání je zavede až do podzemního komplexu, kde pofidérní vládní agentura provádí experimenty na místní černošské komunitě.

Fontaina hraje John Boyega (Finn ze Star Wars). Jako Slick Charles vystupuje Jamie Foxx (Nespoutaný Django, Ray, Spider-Man: Bez domova), který film zároveň také produkuje. A v roli Yo-Yo uvidíme Teyonah Parris (WandaVision, Šílenci z Manhattanu). Snímek režíruje Juel Taylor jako svou celovečerní prvotinu. V minulosti napsal scénáře pro Creeda II nebo Space Jam: Nový začátek. Scénář pro Oni naklonovali Tyrona napsal společně s Tonym Rettenmaierem. V roce 2019 se jejich text umístil na Black Listu – výročně vydávaném seznamu těch nejlepších dosud nerealizovaných scénářů. Netflix novinku uvede 30. prosince.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 2

Oni naklonovali Tyrona: Vláda klonuje lidi a místní mafiózo to tak nenechá | Fandíme filmu Oni naklonovali Tyrona: Vláda klonuje lidi a místní mafiózo to tak nenechá | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest