Nezvratný osud 6 našel režiséry a může se točit

Nezvratný osud 6 našel režiséry a může se točit | Fandíme filmu
New Line Cinema
Autoři chystaného pokračování během pohovoru zašli dál, než kdokoliv jiný a manažery filmového studia šokovali.

Zhruba před rokem jsme se dozvěděli, že se chystá další díl hororové série Nezvratný osud (Final Destination). Konkrétně už šestý. Teď se celý proces výrazněji pohnul kupředu, když byly vybráni režiséři, kteří se chopí natáčení.

Příležitost dostali Zach Lipovsky a Adam B. Stein, kteří spolu v minulosti natočili Město podivínů. Mezi producenty figurují Craig Perry, producent dosavadních pěti dílů série, a Jon Watts, režisér Spider-Manovi trilogie, který pro novinku vymyslel námět. Wattsův námět rozvádějí do scénářové podoby Lori Evans Taylor a Guy Busick (nový Vřískot, Krvavá nevěsta).

Hledání režisérů bylo opravdu důkladné. Trvalo zhruba rok a producenti prošli seznam dvou stovek potenciálních kandidátů. Lipovsky a Stein dostali šanci díky svému nadšení pro značky. Šli dokonce tak daleko, že pomocí filmových efektů ukončili svůj videohovor s manažery studia předpřipravenou scénkou, kdy jim v místnosti začne hořet a následně ze stropu spadne větrák a jednomu z režisérů usekne hlavu. Zatím nevíme, o čem pokračování bude, ale lze předpokládat, že skupinka protagonistů opět unikne o vlásek smrti, jen aby je „nezvratný osud“ následně všechny dostal.

Série Nezvratný osud začala v roce 2000. První snímek pojednával o skupině přátel, kteří díky věštecké vizi jednoho z nich uniknou jisté smrti. Jak už ale napovídá název, osudu prostě neutečete, a tak se všichni postupně dostávají do stále nebezpečnějších a nebezpečnějších situací, které se snaží napravit předchozí „chybu“ v přirozeném řádu věcí. To ústí v celou řadu extrémně vynalézavých smrtících „nehod“, jakých se následně fanoušci mohli nabažit ještě ve čtyřech pokračováních.

Titulní foto je ilustrační, předchozí díl série

Zdroj: The Hollywood Reporter

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest