Black Adam: Ještě jedna upoutávka láká na komiksovku s The Rockem nadčlověkem

Black Adam: Ještě jedna upoutávka láká na komiksovku s The Rockem nadčlověkem | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 5 obrázků
Ještě než tu byli hrdinové a padouši, existovala dávno před tím na světě mocná síla. Ukázku provází divná pseudo kontroverze.

Jak se premiéra komiksovky Black Adam blíží, zatápí postupně propagační oddělení pod kotlem. Nejnověji se objevil minutový trailer, kde Amanda Waller (šéfka komanda Task Force X, alias Suicide Squad) hovoří o tom, že dávno před všemi DC superhrdiny i superpadouchy tu byla jedna daleko mocnější síla – právě Black Adam (Dwayne Johnson). Film pak zjevně bude o tom, že se starověký antihrdina bude rozhodovat, zda světu pomáhat nebo se mstít.

Zveřejnění ukázky provázela legrační „kontroverze“. Dwayne video nahrál na svoje sociální sítě, následně ho smazal a nahrál znovu s nápisem „opraveno“. Co se změnilo? V úvodu ukázky, kdy se stříhá na výjevy z minulých filmů, se objevil záběr na ránu Steppenwolfa z verze Justice League z roku 2017. V „opravené“ verzi už záběr není. Jednoznačný důvod úpravy traileru neznáme, avšak podle pozorování fanoušků došlo ke změně poté, co si někteří jedinci začali online na záběr Steppenwolfa stěžovat.

Pokud opravdu došlo ke změně na základě stížností, tak těžko říct, proč byly vyslyšeny. Zástupci Warneru několikrát uváděli, že kinoverze Justice League je považována v tuhle chvíli za kanonickou. Potenciálně se tedy buď Johnson či studio (marketingové oddělení) chce vyhnout další vlně útoků od nezastavitelných Snyder maniaků (tedy agresivní části příznivců režiséra Zacka Snydera, původního režiséra Justice League), anebo se jim chtějí pokusit zavděčit. Je ale otázka, zda se vůbec těmhle lidem vůbec zavděčit dá. Snad jedině tím, že by se Snyder vrátil k natáčení DC filmů, což se za současného vedení Warneru nestane. Každopádně se o výměně traileru mluví, některé weby dokonce k upravenému videu publikovaly druhý, separátní článek, takže jestli šlo o nějakou marketingovou taktiku, tak byl asi účel splněn.

Příběh začíná před 5000 lety v zemi Kahndaq, která vzkvétala a byla protkána magií. Byla však vybudována na zádech otroků. Black Adam byl jedním z nich a už to dál nehodlal snášet. Proto povstal a postavil se za svůj lid. Lidi potřebovali hrdinu, ale měli jen jeho. A tak udělal, co bylo třeba. Za to však byl uvězněný na pět tisíc let do žaláře. Teď je konečně volný a přísahá, že tentokrát už jej nikdo nezastaví. Součástí snímku bude hrdinský tým JSA – Justice Societ of America (Americký spolek spravedlnosti) - Hawkman, Doctor Fate, Cyclone a Atom Smasher. V hlavních rolích Dwayne Johnson, Pierce Brosnan, Noah Centineo, Aldis Hodge, Quintessa Swindell, Sarah Shahi, Marwan Kenzari, James Cusati-Moyer a Bodhi Sabongui. Režíruje Jaume Collet-Serra. Datum premiéry je stanovené na 20. 10. 2022.

Podklady a foto: Warner Bros.

Galerie: 6

Black Adam: Ještě jedna upoutávka láká na komiksovku s The Rockem nadčlověkem | Fandíme filmu Black Adam: Ještě jedna upoutávka láká na komiksovku s The Rockem nadčlověkem | Fandíme filmu Black Adam: Ještě jedna upoutávka láká na komiksovku s The Rockem nadčlověkem | Fandíme filmu Black Adam: Ještě jedna upoutávka láká na komiksovku s The Rockem nadčlověkem | Fandíme filmu Black Adam: Ještě jedna upoutávka láká na komiksovku s The Rockem nadčlověkem | Fandíme filmu Black Adam: Ještě jedna upoutávka láká na komiksovku s The Rockem nadčlověkem | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest