X-Men: Na další film si ještě počkáme

X-Men: Na další film si ještě počkáme | Fandíme filmu
20th Century Fox
Zobrazit další 1 obrázek
Obsazení Fantastické čtyřky je zatím také daleko.

Víkendové Disneyho akci D23 předcházela velká očekávání fanoušků Marvelu, kteří doufali, že se dočkáme podobně velkých odhalení, jako na červencovém Comic-Conu. Tady na webu jsem se dopředu pokusil o střízlivý odhad toho, čeho bychom se mohli reálně na D23 dočkat a nakonec byl výčet novinek ještě o kus chudší.

Největší množství nejrůznějších drbů dopředu koloval asi o tom, že se dočkáme obsazení Fantastické čtyřky. Během prezentace šéf studia Kevin Feige nicméně pouze znovu potvrdil, že film zrežíruje Matt Shakman a ani ho nepozval na pódium, protože zkrátka a dobře v tuto chvíli není co oznámit.

Justin Kroll, zkušený reportér z prestižních serverů Deadline a Variety vysvětluje, že pokud to je jen trochu možné, Marvel nechce vybírat představitele rolí bez režiséra. A režisér Shakman byl najatý teprve před několika týdny. Očekávat oznámení castingu na D23 tak podle něj bylo bláhové a ještě si na něj nějakou dobu počkáme.

A ještě mnohem delší dobu si podle Krolla počkáme na jakékoliv zprávy o příštích X-Menech. Podle Krolla se film začne chystat až za opravdu hodně dlouhou dobu, takže pokud byste narazily na jakékoliv zprávy o castingu X-Menů, je jejich pravost ještě méně pravděpodobná, než u Fantastické čtyřky.

Osobně se domnívám, že příští X-Men přijdou až po Avengers: Secret Wars, tedy nejdřív v roce 2026. To by znamenalo, že dřív jak v roce 2025 žádné bližší zprávy o tomto projektu nedostaneme.

Titulní foto je ilustrační – předchozí verze filmových X-Men

Zdroje: D23, Justin Kroll

Galerie: 2

X-Men: Na další film si ještě počkáme | Fandíme filmu X-Men: Na další film si ještě počkáme | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest