Joker 2: Vražedný klaun dostane v ústavu nového kamaráda

Joker 2: Vražedný klaun dostane v ústavu nového kamaráda | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 1 obrázek
Obsazení pro Joker: Folie à Deux se rozšiřuje. Podíváme se i mimo Arkham?

Pokračování veleúspěšného Jokera, nazvané Joker: Folie à Deux, se bude od listopadu natáčet v Los Angeles a New Yorku. V LA se točí díky tomu, že tam filmaři získali finanční pobídky. Lze se domnívat, že v New Yorku vzniknou exteriéry. Z dosavadních zpráv se zdálo, že se většina snímku bude odehrávat v ústavu Arkham. Pokud se budou točit i exteriéry, tak to znamená v zásadě tři možnosti: Podíváme se tam s vedlejšími postavami, dojde na flashbacky, anebo Joker dříve či později uprchne.

Uvnitř ústavu bude mít Arthur Fleck nového parťáka. Do filmu byl obsazený Jacob Lofland, o kterém nevíme, koho přesně hraje, ale má jít o klíčovou vedlejší roli a konkrétně o dalšího chovance z Arkhamu, který si s Jokerem vypěstuje bližší vztah. Lofland hrál ve filmu Bahno z Mississippi, v sérii Labyrint nebo v seriálu The Son. (Jacobovo foto najdete dole v galerii).

Joker: Folie à deux podle nepotvrzených zvěstí má být muzikálem. Děj má být zasazený do prostředí ústavu Arkham, kde je Arthur Fleck zavřený. Zřejmě právě tam potká Harley Quinn, jež v komiksech vystupuje jako jeho doktorka, kterou Joker postupně manipuluje, týrá a má s ní pokřivený milostný vztah. Scénář filmu píše Todd Phillips, který pokračování zrežíruje, stejně jako první film. Joaquin Phoenix se vrací v hlavní roli. Harley Quinn hraje Lady Gaga, vrací se Zazie Beetz jako Sophie Dumond. Do nové role byli obsazení Brendan Gleeson, Catherine Keener a Jacob Lofland. Podtitul snímku je medicínský termín, kterým se označuje „sdílenou psychózu“, tedy psychiatrický syndrom, při němž se bludy přenášejí z jednoho člověka na druhého. Datum premiéry je stanoveno na 3. října 2024.

Foto je ilustrační, z prvního Jokera

Zdroj: The Hollywood Reporter

Galerie: 2

Joker 2: Vražedný klaun dostane v ústavu nového kamaráda | Fandíme filmu Joker 2: Vražedný klaun dostane v ústavu nového kamaráda | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu