The Marvels: Tři superhrdinky čeká komedie plná vzájemných výměn

The Marvels: Tři superhrdinky čeká komedie plná vzájemných výměn | Fandíme filmu
Disney
Zobrazit další 3 obrázky
Na výstavě D23 trailer odhalil, co se stalo na konci Ms. Marvel a co můžeme čekat od pokračování Captain Marvel.

Větší část „Marvelek“ jsme naposledy viděli v sérii Ms. Marvel, kde titulní hrdinku (Iman Vellani) v samém závěru doplnila ještě Captain Marvel (Brie Larson). V titulkové scéně se Captain Marvel z ničeho nic zjeví u Ms. Marvel v jejím dětském pokojíčku a my jsme si tehdy tak docela nemohli být jistí, co se vlastně děje. Teď už máme o něco jasněji.

Zmiňovanou titulkovou scénu točila Nia DaCosta, režisérka snímku The Marvels. Ta zavítala na Disneyho výstavu D23, společně s představitelkami hlavních rolí – Brie Larson, Iman Vellani a Teyonah Parris. Zatímco k ostatním projektům tvůrci na D23 většinou něco málo prozradili, v případě The Marvels šlo skutečně jen o nepodstatné zdvořilostní fráze, takže pojďme k traileru, který prozradil o filmu něco nového.

Ze všeho nejdřív poodhalil, co se to stalo v závěru Ms. Marvel. Ústředním motivem The Marvels bude vzájemné vyměňování jednotlivých „marvelek“. Kdykoliv Captain Marvel, Ms. Marvel nebo Monica Rambeau (Photon) použijí své nadlidské schopnosti, v tu ránu jsou teleportovány a vymění si místa jedna s druhou.

Zřejmě je to dáno tím, že jejich síly vycházejí ze stejného zdroje. A je možné, že všechno začne ve chvíli, kdy se Monica ve vesmíru dotkne jakéhosi světelného pole (portálu, trhliny…), které se podobá energické bariéře Wandy Maximoff, která Monice dala v sérii WandaVision její síly. To, že si tři hrdinky mezi sebou vyměňují náhlým teleportováním místa, přináší dámám znepokojení, zmatek, spoustu praktických problémů a nám divákům naopak hromadu legrace. Události navíc dámy nutí svoje síly používat jen sporadicky, což je vypravěčská výzva a navíc to šikovně limituje obří moc, kterou jinak Captain Marvel vládne.

Všechny tři dámy spolupracují, aby přišly na to, co se jim to vlastně děje a pokusily se svůj problém vyřešit. Mezi sebou potom mají zábavnou dynamiku. Captain Marvel je pro Kamalu Khan idol a mladá hrdinka by se staršími kolegyněmi moc ráda vytvořila tým. Vždy rázná Carol Danvers (Captain Marvel) je od přírody proti a Monica je ze spolupráce s Carol stále nesvá kvůli pocitu, že na ni dávná kamarádka její mámy kdysi vykašlala.

Krom tří ústředních hrdinek ve filmu vystupují i další postavy Nick Fury (Samuel L. Jackson) teď vede vesmírnou stanici SABRE. Ta se zřejmě nachází někde v oblasti, kde žijí mimozemští Kree. A vypadá to, že na stanici spolupracoval s Monicou a společně s ní zřejmě vyšetřoval onu zvláštní energetickou bariéru, nebo co přesně to ve vesmíru objevili.

Na scénu se vrací Goose, tedy nenažraný Flerken, který na první pohled vypadá jako zrzavá kočka. Zpátky je celá Kamalina rodina. A ve videu se ukázala také Zawe Ashton. Ta hraje záporačku filmu. V minulosti se objevilo hned několik různých spekulací o tom, jakou postavu by mohla hrát, popřípadě už se objevily i další zvěsti. Na oficiální potvrzení nicméně stále čekáme. Jisté je, že ve snímku užívá kladivo, jež se podobá tomu, co v předchozím filmu používal Ronan the Accuser. Zbytek upoutávky vyplňovaly akce a vzájemné zábavné špičkování mezi jednotlivými hrdinkami. Obecně to prý vypadá, že film bude komediálnější, než byla Captain Marvel.

I tady platí, že trailer byl zveřejněný pouze pro diváky na výstavě D23, nicméně online je k dispozici alespoň audio, podobně jako tomu bylo například u Ant-Mana 3. Dole v galerii můžete vidět oficiální fotky hereček z D23.

The Marvels je pokračování snímku Captain Marvel. V hlavních rolích vystupují Brie Larson, Iman Vellani a Teyonah Parris. Ty nově doplňují Shamier Aderson, Zawe Ashton a Park Seo-Joon. Dle nepotvrzených informací by se měli vrátit také Samuel L. Jackson a Jude Law. Režíruje Nia DaCosta, která napsala scénář spolu s Megan McDonnell. Datum české premiéry je stanoveno na 27. července 2023.

Titulní foto je ilustrační, ze snímku Captain Marvel

Zdroj: D23

Galerie: 4

The Marvels: Tři superhrdinky čeká komedie plná vzájemných výměn | Fandíme filmu The Marvels: Tři superhrdinky čeká komedie plná vzájemných výměn | Fandíme filmu The Marvels: Tři superhrdinky čeká komedie plná vzájemných výměn | Fandíme filmu The Marvels: Tři superhrdinky čeká komedie plná vzájemných výměn | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest