DC FanDome: Velká akce pro fanoušky DC komiksu se letos nekoná

DC FanDome: Velká akce pro fanoušky DC komiksu se letos nekoná | Fandíme filmu
Warner Bros.
Na nějakou větší porci DC novinek si budeme muset počkat.

Poslední dva rok dělalo studio Warner Bros. fanouškům radost virtuální akcí DC FanDome. Během pandemických uzávěr, kdy bylo nemožné, nebo přinejmenším extrémně komplikované pořádat jakékoliv osobní setkání, nahrazoval FanDome Comic-Con v San Diegu a podobné akce. Byla odhalena řada novinek a zveřejněny mnohé trailery pro chystané filmy a seriály. Letos se akce konat nebude.

Vysvětlení Warner Bros. je jednoduché a na první pohled dává smysl: Už zase je možné pořádat akce s osobní účastí, a tak Warner raději svoje novinky představí právě na takových akcích a virtuální přehlídka už není potřeba.

Pokud bychom chtěli být cyničtí, tak se pro nepořádání obdobné akce dají najít i další důvody. Tak především, DC momentálně nemá příliš co ukázat. The Flash, Black Adam a Shazam 2 měli prezentaci už na předchozích dvou DC FanDomech, první dva jmenované snímky se ukázaly také na letošním Comic-Conu. Pro Warner by tak bylo poměrně komplikované předvést něco skutečně nového. Nejspíš by bylo možné nabídnout první trailer pro Aquamana 2 a Blue Beetla. Tvůrci by mohli blíže představit Jokera 2. A předvést by se mohlo pár seriálů. Ale to je zhruba tak všechno. DC je aktuálně ve stavu restrukturalizace a nevíme, zda budou realizovány projekty, jež byly oznámeny v minulosti, popřípadě jaké jiné by je mohly nahradit. Navíc by mohlo působit dost cynicky, pokud by se pořádala oslava DC jen chvíli poté, co byla kompletně zrušená téměř dokončená Batgirl.

Na jakých dalších akcích po letošním Comic-Conu v San Diegu by se nicméně DCčko mohlo předvést? Od 6. do 9. října se odehrává Comic-Con v New Yorku, kde obvykle dostávají prostor především seriály. Od 1. do 4. prosince se pořádá CCXP, velký brazilský Comic-Con, kde v posledních letech mívají hollywoodská studia prezentace srovnatelné se San Diegem. Budeme zvědavě vyhlížet, kde se DC Films objeví a co zajímavého nám představí.

Titulní foto: Shazam 2

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest