Wonder Man: V chystané Marvel sérii se vrátí starý známý z Iron Mana

Wonder Man: V chystané Marvel sérii se vrátí starý známý z Iron Mana | Fandíme filmu
Marvel Comics
Zobrazit další 1 obrázek
Marvelovská novinka od režiséra Shang-Chiho přizvala komediální posilu.

V červnu bylo potvrzeno, že Marvel připravuje minisérii Wonder Man, kde je ústředním hrdinou herec Simon Williams. Jeho představitele stále neznáme, nicméně dozvídáme se alespoň to, že dostane vzhledem ke svojí profesi patřičného marvelovského parťáka. Sever Variety jako první odhalil, že v sérii bude vystupovat Ben Kingsley.

Ten v marvelovském filmovém světě představuje neúspěšného herce Trevora Slatteryho. Slattery se poprvé objevil v Iron Manovi 3, kde vystupoval jako falešný Mandarin. Následně se vrátil v krátkém filmu All Hail the King a naposledy jsme ho potkali v Shang-Chim. Tam jej věznil skutečný Mandarin, jemuž se Trevorovo dřívější počínání příliš nezamlouvalo. Slattery dlouhodobě slouží jako komická figurka. V sérii Wonder Man má mít „důležitou roli“.

Podle The Hollywood Reporteru se série odehrává v Hollywoodu, Variety píše, že Wonder Man bude hollywoodskou satirou. Jakékoliv podrobnosti o sérii však zatím neznáme. Jedním z autorů je Destin Daniel Cretton, jenž natočil Shang-Chiho a aktuálně chystá jako režisér snímek Avengers: The Kang Dynasty. Spolu s Crettonem sérii připravuje Andrew Guest.

V komiksech se Wonder Man objevuje od roku 1964. Občanským jménem je známý jako Simon Williams a začínal jako záporák, když se jej Baron Zemo rozhodl využít jako nástroj pro své plány. Změnil jej z obyčejného člověka na bytost vytvořenou z pevné ionické energie. To mu dalo nadlidskou sílu, výdrž a odolnost, schopnost metat výboje a později také létat. V boji je často schopný postavit se Thorovi, Hulkovi, Iron Manovi či Captain Marvel. Williams záhy odmítl svého zlého pána a rozhodl se přidat na stranu Avengers. Zajímavé je, že v civilním životě je (v některých příbězích) celebritou, protože pracuje jako kaskadér a herec. V komiksech je často spojovaný s Visionem, protože měli značně podobnou životní energii. Někdy postavy vystupovaly skoro jako bratři a v Simonovi se probudily city k Wandě Maximoff.

Postava málem byla zpracována už ve Strážcích Galaxie 2, podrobnosti najdete ve starším článku.

Titulní foto je ilustrační, komiksová předloha

Zdroje: Variety, The Hollywood Reporter

Galerie: 2

Wonder Man: V chystané Marvel sérii se vrátí starý známý z Iron Mana | Fandíme filmu Wonder Man: V chystané Marvel sérii se vrátí starý známý z Iron Mana | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest