Rudá Sonja našla novou představitelku a po řadě odkladů se točí

Rudá Sonja našla novou představitelku a po řadě odkladů se točí | Fandíme filmu
MGM
Zobrazit další 1 obrázek
Fantasy dobrodružství o mocné bojovnici je po letech opravdu v přípravě.

Nové zpracování Rudé Sonji se začalo chystat po úspěchu Wonder Woman, kdy Hollywoodu docvaklo, že o ženské akční hrdinky je také zájem. Projekt se od té doby různě měnil a odkládal. Jeden čas měl režírovat Bryan Singer, který byl odvolaný po sérii sexuálních skandálů. Hlavní roli měla hrát Hannah John Kamen, ale ta po sérii odkladů nakonec neměla na natáčení čas.

Teď se ale vše urovnalo a kamery se skutečně spustily. Aktuálně se točí v bulharských ateliérech Nu Boyana, pak se štáb přesune do Řecka. Do hlavní role nakonec byla obsazena Matilda Lutz, dosud nejznámější pro thriller Pomsta. Jako Sonjina proradná nevlastní sestra Annisia byla obsazena Wallis Day (seriály Krypton, Batwoman) a Robert Sheehan (Umbrella Academy) byl obsazený jako jakýsi Draygan. Dále hrají Michael Bisping (xXx: Return of Xander Cage), Martyn Ford (Rychle a zběsile 9), Eliza Matengu (Thor: Láska jako hrom), Manal El-Feitury (Code Red) a Katrina Durden (Doctor Strange).

Nemáme žádné podrobnosti o tom, o čem přesně bude chystaný snímek pojednávat. Pod scénářem jsou podepsané Tasha Huo (nový Tomb Raider seriál) a Joey Soloway, která jeden čas měla snímek také režírovat. To se nakonec nestane a film natočí M.J. Bassett, která v minulosti točila spíše průměrné snímky jako Pustina, Solomon Kane nebo Návrat do Silent Hill.

Rudá Sonja je mistrná šermířka a bojovnice, která má rozsáhlé zkušenosti v boji s nadpřirozenem. Prapůvodní inspirací pro Rudou Sonju je vedlejší postava z povídky Roberta E. Howarda, autora Conana. Novou verzi postavy představilo nakladatelství Marvel v 70. letech minulého století právě v Conanových komiksech. Následně dostala vlastní sérii a v roce 2005 další, když Sonju převzalo nakladatelství Dynamite. Znát můžete film Rudá Sonja z roku 1985, kde si hrdinku po boku Arnolda Schwarzeneggera zahrála Brigitte Nielsen.

Titulní foto: Rudá Sonja z 80. let

Zdroj: Deadline

Galerie: 2

Rudá Sonja našla novou představitelku a po řadě odkladů se točí | Fandíme filmu Rudá Sonja našla novou představitelku a po řadě odkladů se točí | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest