Lou: Netflix dokazuje, že i ženy mohou hrát stárnoucí akční hrdiny

Lou: Netflix dokazuje, že i ženy mohou hrát stárnoucí akční hrdiny | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 4 obrázky
Po Liamu Neesonovi či Kevinu Costnerovi se do akce pouští také Allison Janney. Pusťte si trailer.

Liam Neeson si na stará kolena udělal z hraní „stárnoucích profíků“ hlavní náplň kariéry. Inspirovat se u něj pokusili Michael Keaton, Kevin Costner, Bob Odenkirk, Denzel Washington či Richard Dreyfuss. S trochou té střihačské magie uděláte akčního borce zkrátka z kohokoliv, takže bylo jen otázkou času, kdy se spící vražedné dovednosti probudí také v nějaké zasloužilé herečce. A už je to tady.

Do akce se vrhá Allison Janney, která svou nekompromisní vyřídilku v minulosti předvedla třeba ve filmu Já, Tonya (má za něj Oscara) nebo ve Špiónovi. Dlouhá léta excelovala v seriálech jako Západní křídlo nebo Mysterium sexu. Herecky si tedy může jednoznačně troufnout na cokoliv a v prvním traileru pro snímek Lou také nedělá ostudu. Její likvidace protivníků není o nic méně uvěřitelná než ta, kterou předvádí třeba právě Liam Neeson.

Lou je nevrlá samotářka, která žije pouze se psem v odlehlém zapadákově. Během zuřící bouře se rozhodne pomoci sousedce, které někdo unesl její dceru. Obě ženy se společně vydávají na tvrdou cestu divočinou, která otestuje jejich hranice a odhalí překvapivá tajemství z jejich minulosti.

Sousedku hraje Jurnee Smollett (Birds of Prey, Lovecraftova země, Spiderhead). V divočině jim uniká Logan Marshall-Green (Upgrade, Prometheus). Snímek zrežírovala Anna Foerster, která se podílela na seriálech jako Westworld, Carnival Row nebo Jessica Jones, ale bohužel stojí také za slabým Underworldem: Krvavými válkami. Scenáristka Maggie Cohn psala pro Narcos: Mexiko, Schodiště nebo pro American Crime Story. Netflix novinku uvede 23. září. Dole pod trailerem najdete fotky.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 5

Lou: Netflix dokazuje, že i ženy mohou hrát stárnoucí akční hrdiny | Fandíme filmu Lou: Netflix dokazuje, že i ženy mohou hrát stárnoucí akční hrdiny | Fandíme filmu Lou: Netflix dokazuje, že i ženy mohou hrát stárnoucí akční hrdiny | Fandíme filmu Lou: Netflix dokazuje, že i ženy mohou hrát stárnoucí akční hrdiny | Fandíme filmu Lou: Netflix dokazuje, že i ženy mohou hrát stárnoucí akční hrdiny | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu