Na nože: Glass Onion: Očekávaná detektivka odhaluje fotky a podrobnosti

Na nože: Glass Onion: Očekávaná detektivka odhaluje fotky a podrobnosti | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 2 obrázky
Netflix oznámil datum premiéry pro návrat Daniela Craiga v roli detektiva.

Vánoce letos přijdou o den dříve. Netflix nám 23. prosince nadělí snímek Na nože: Glass Onion (Glass Onion: A Knives Out Mystery), pokračování tři roky starého detektivního hitu od Riana Johnsona. Teď jsou tu nové fotky a podrobnosti.

Fotografie najdete dole v galerii, kdy ta stěžejní ukazuje typický výjev klasických detektivek – Vyšetřovatel si sezval všechny návštěvníky luxusní vily k jednomu stolu, aby mohl začít pátrat po tom, kdo je vrah. Detektiv Benoit Blanc (Daniel Craig) tentokrát přilétá na středomořský ostrov, kam jej k vyšetřování vraždy pozve technologický miliardář Miles Bron (Edward Norton).

Zatímco v prvním snímku bylo možné považovat za hlavní protagonistku pečovatelku zavražděného Martu a Blanc do děje vstupoval, tentokrát bude jednoznačně centrem pozornosti právě on. Také jej lépe poznáme. Krom Agathy Christie tentokrát Johnson hledal předobraz také ve sluncem zalitých kriminálkách 70. let a 80. let. Konkrétně prý byly dvěma důležitými zdroji inspirace snímky Konec Sheily a Zlo pod sluncem.

Pokud jde o název filmu, Na nože: Glass Onion, Johnson jej hledal mezi zvláštními metaforami, které detektiv Blanc s chutí používá. Zatímco v prvním filmu měl hodně divnou průpovídku o koblihách, tentokrát bude něco drmolit o skleněné cibuli, přičemž Glass Onion je také skladba od The Beatles, ke které údajně John Lenon záměrně napsal neproniknutelný text, aby zmátl posluchače, kteří se snažili v písních kapely hledat hlubší význam.

Hlavní role si ve snímku rozebrali Daniel Craig, Dave Bautista, Edward Norton, Ethan Hawke, Kate Hudson, Kathryn Hahn, Janelle Monáe, Leslie Odom Jr., Madelyn Cline a Jessica Henwick. Novou fotku z filmu najdete dole v galerii, stejně jako jednu ze zákulisí.

Foto: Netflix

Zdroj: Netflix

Galerie: 3

Na nože: Glass Onion: Očekávaná detektivka odhaluje fotky a podrobnosti | Fandíme filmu Na nože: Glass Onion: Očekávaná detektivka odhaluje fotky a podrobnosti | Fandíme filmu Na nože: Glass Onion: Očekávaná detektivka odhaluje fotky a podrobnosti | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest