Wolves of War: Spojenci musí zabránit nacistům ve vývoji atomové bomby

Wolves of War: Spojenci musí zabránit nacistům ve vývoji atomové bomby | Fandíme filmu
Blue Fox Entertainment
Zobrazit další 2 obrázky
V chystaném válečném thrilleru jednotka Commandos zachraňuje amerického vědce s nebezpečnými znalostmi. Pusťte si trailer.

Téma vývoje atomové bomby s určitou měrou důrazu na historickou přesnost zpracuje Oppenheimer od Christophera Nolana. Chystaný thriller Wolves of War kolem atomové hrozby splétá daleko akčnější příběh.

Snímek se zaměřuje na misi speciální jednotky Commandos. Ta má na samém konci 2. světové války za úkol proniknout do Bavorska a zachránit Američana vězněného nacisty. Jak odhaluje zveřejněný trailer, jde o opravdu zásadní úkol, protože daný vědec by mohl Němcům pomoci vyrobit atomovou bombu.

V upoutávce je jasně patrné, že snímek neoplýval nejvyšším rozpočtem, v samém závěru však trailer zvedá tempo a zdá se, že tvůrci s napjatým rozpočtem dělali, co mohli. Sváteční diváky asi film nezaujme, ale pozornost zarytých fanoušků válečné tematiky by si získat mohl. V hlavních rolích vystupují Ed Westwick, Rupert Graves, Matt Willis, Sam Gittins, Éva Magyar a Anastasia Martin. Snímek zrežíroval Giles Alderson a napsal Ben Mole. Premiéra na VOD je naplánovaná na 13. září.

Podklady a foto: Blue Fox Entertainment

Galerie: 3

Wolves of War: Spojenci musí zabránit nacistům ve vývoji atomové bomby | Fandíme filmu Wolves of War: Spojenci musí zabránit nacistům ve vývoji atomové bomby | Fandíme filmu Wolves of War: Spojenci musí zabránit nacistům ve vývoji atomové bomby | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest