Secret Invasion: Tajuplná role Emile Clarke odhalena

Secret Invasion: Tajuplná role Emile Clarke odhalena | Fandíme filmu
HBO
Zobrazit další 3 obrázky
Dotáčky série plné mimozemských Skrullů jsou u konce.

Emilia Clarke dlouhodobě v rozhovorech říkala, že by si u Marvelu zahrála ráda. Nakonec dostala příležitost v minisérii Secret Invasion, kde potají na celém světě obsazují klíčové pozice Skrullové – mimozemšťané se schopností měnit podobu. Oficiálně dosud nebylo odhaleno, jakou roli Emilia dostala, pouze jsme ji viděli na fotkách z natáčení, kde se její postava snažila působit nenápadně, snad se před někým skrývala a utíkala a v jeden moment se setkala s agentkou Marií Hill (Cobie Smulders).

Teď insideři Daniel Richtman a Lizzie Hill shodně uvádějí, že Clarke ve filmu ztvárnila G'iah. Ta v komiksech vystupovala v sérii Meet the Skrulls (zhruba „Seznamte se s rodinou Skrullových“), která trochu připomíná seriál Takoví normální Američané, kde dva sovětští agenti dlouhodobě žijí v USA v přestrojení za manželský pár, aby mohli sbírat informace. Také v Meet the Skrulls žije pár Skrullů dlouhodobě na Zemi a tiše pomáhá s přípravami invaze. G'iah posléze váhá s tím, zda se postavit na stranu Skrullů nebo lidí

Před dvěma dny Secret Ivasion dokončila své dotáčky, tak se snad o sérii dozvíme něco víc.

Secret Invasion (Tajná invaze) je v komiksech velká událost, během níž zlí vesmírní Skrullové infiltrovali vysoké pozice na Zemi a díky tomu, že na sebe dokážou vzít lidskou podobu, pronikli i do řad superhrdinů. Když celá věc praskne, hrdinové se stávávají paranoidními a vzájemně si nedůvěřují. Šéf Marvel Studio Kevin Feige uvedl, že v hrané podobě nebude mít Tajná invaze takové měřítko jako v komiksech, ale témata dvojníků, paranoie a vzájemné nedůvěry zůstávají stěžejní. Se Skrully jsme se poprvé potkali v Captain Marvel, kde však hrdinka potkala jejich umírněnou frakci. Pak jsme se s nimi setkali ve Spider-Manovi: Daleko od domova, kde v přátelském duchu spolupracovali s Nickem Furym. Na představení nepřátelských Skrullů zatím čekáme.

V hlavních rolích Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Olivia Colman, Emilia Clarke, Killian Scott, Martin Freean, Don Cheadle, Cobie Smulders a Kingsley Ben-Adir. Hlavním scenáristou je Kyle Bradstreet, režírují Thomas Bezuch a Ali Selim. Série bude uvedena na Disney+ na jaře 2023.

Foto je ilustrační, Emilia Clarke v seriálu Hra o trůny

Zdroje: Reddit, Lizzie Hill, Daniel Richtman

Galerie: 4

Secret Invasion: Tajuplná role Emile Clarke odhalena | Fandíme filmu Secret Invasion: Tajuplná role Emile Clarke odhalena | Fandíme filmu Secret Invasion: Tajuplná role Emile Clarke odhalena | Fandíme filmu Secret Invasion: Tajuplná role Emile Clarke odhalena | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest