The Fall Guy: Emily Blunt nasedá do akční jízdy od režiséra Johna Wicka

The Fall Guy: Emily Blunt nasedá do akční jízdy od režiséra Johna Wicka | Fandíme filmu
Warner Bros.
Po Bullet Trainu chystá David Leitch výlet do světa kaskadérů. Známe datum premiéry.

Už před časem jsme vás informovali o tom, že si Ryan Gosling zahraje v akčním snímku The Fall Guy. To je remake televizního seriálu z 80. let, který by čeští diváci mohli znát ze satelitu jako Ein Colt für alle Fälle (Colt pro všechny případy). V seriálu hrdina Colt pracoval jako hollywoodský kaskadér a při tom využíval svojí tělesné zdatnosti jako lovec odměn.

Zápletka filmového zpracování prozatím oficiálně odhalena nebyla, nicméně režisér David Leitch pro server Collider poodhalil alespoň pár drobností. Filmový remake se taktéž bude odehrávat v Hollywoodu, kde se ústřední kaskadér zaplete do bláznivé situace mimo natáčení. Snímek je vyvíjený jako rozmáchlý letní velkofilm a Ryan Gosling úzce spolupracuje na vývoji scénáře. Podobně jako v původním seriálu máme i ve filmovém zpracování očekávat camea nejrůznějších hvězd. Tvůrci navíc do scénáře zakomponovali nejrůznější bláznivé historky, které během svojí kariéry zažili.

Leitch zrežíroval filmy jako Bullet Train, Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw nebo John Wick, předtím léta pracoval jako režisér akčních scén, jejich koordinátor a kaskadér. Měl tak možnost podílet se na hromadě klasik, jako jsou Blade, Klub rváčů, série Matrix, Constantine, 300, Bourneovo ultimátum a mnohé další

Nově byla vedle Goslinga obsazena Emily Blunt, která už také má s akcí nějakou tu zkušenost, díky filmům jako Na hraně zítřka, Tiché místo nebo Jungle Cruise. Natáčet se bude v Austrálii letos na podzim, film bude uvedený v kinech 1. března 2024 (u nás tedy snad o den dříve). Scénář napsal Drew Pearce (Iron Man 3, Mission: Impossible - Národ grázlů, Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw).

Titulní foto je ilustrační: Emily Blunt ve filmu Na hraně zítřka

Zdroje: Deadline, Collider

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest