Rychle a zběsile 10: Auta míří opět do oblak

Rychle a zběsile 10: Auta míří opět do oblak | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 2 obrázky
Jason Momoa slibuje, že v Rychle a zběsile 10 nebude tuctový záporák.

Natáčení Rychle a zběsile 10 pokračuje. Před pěti dny herci hlásili, že produkce běží už 16. týdnem. Vin Diesel v krátkém videu přidal tradiční řeči o tom, jak je všechno sluníčkové. Co je však zajímavější, ve videu jsme mohli vidět jednu z dekorací. Konkrétně interiér letadla, v němž je Diesel společně s Alanem Ritchsonem, nově obsazenou posilou pro 10. díl série. Na palubě velkého dopravního (vojenského) letadla můžeme vidět Torettův černý Dodge Charger. Lze spekulovat, zda si ho vůdce rychlé a zběsilé rodiny pouze převáží z místa na místo, do nějaké další akce, anebo jestli opět budou automobily vyskakovat z nákladového prostoru za letu, jako tomu bylo v Rychle a zběsile 7.

Krátce se pro magazín GQ vyjádřil také Jason Momoa, představitel nového záporáka. Ten prozradil, že ve filmu řídí auto levandulové barvy a nehty u nohou má nalakované narůžovo a nafialovo. Momoa dodává, že jej diváci mají zafixovaného jako macho chlapíka, ale on rád by rád zkusil něco nového, a tak už i jeho záporáci začínají být trochu excentričtí.

Dole v galerii na vás čekají ty nejnovější fotky z natáčení.

V Rychle a zběsile 10 vystupují Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludarcis, Sung Kang, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Cardi B, Charlize Theron, Daniela Melchior, Brie Larson, Jason Momoa, Scott Eastwood, Jason Statham a Alan Ritchson. Režíruje Louis Leterrier. Datum premiéry je momentálně ohlášené na 18. května 2023.

Foto je ilustrační: Rychle a zběsile 7

Zdroje: Alan Ritchson, Vin Diesel, GQ

Galerie: 3

Rychle a zběsile 10: Auta míří opět do oblak | Fandíme filmu Rychle a zběsile 10: Auta míří opět do oblak | Fandíme filmu Rychle a zběsile 10: Auta míří opět do oblak | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu