Echo: Oblíbený padouch Kingpin se vrací, jsou tu první fotky

Echo: Oblíbený padouch Kingpin se vrací, jsou tu první fotky | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit další 3 obrázky
Vincent D'Onofrio je zpátky jako rozložitý mafiánský boss z marvelovského podsvětí.

Do dnešního dne je pro mnoho fanoušků nejoblíbenějším Marvel seriálem Daredevil, který běžel na Netflixu v letech 2015-2018. Velkou oblibu si v rámci série získal také padouch Kingpin, jehož ztvárnil Vincent D'Onofrio. Loni v prosinci se potvrdilo, že jsou postavy z Daredevila zpátky ve světě Marvelu, když se nejprve samotný Daredevil ukázal ve Spider-Manovi: Bez domova a následně Kingpin v minisérii Hawkeye.

Od té doby odhaleno, že se oba objeví i v dalších sériích. Primárně v chystané sérii Daredevil: Born Again, ale hostovat budou i jinde. Daredevila jsme mohli vidět v trailerech pro She-Hulk, Kingpin byl aktuálně vyfocený při natáčení minisérie Echo.

Právě při střetnutí s neslyšící antihrdinkou Echo jsme Kingpina viděli naposledy. V závěru Hawkeye to vypadalo, že Maya Lopez svého „strýčka“ Wilsona Fiska zastřelila. Jak můžeme vidět na fotkách, mafiánský boss je zjevně v pořádku. Fanoušci dříve spekulovali o tom, zda náhodou Maya nevystřelila Fiskovi oko, podobně jako se to přihodilo v jednom z komiksových příběhů. To se buď nestalo, nebo na fotkách sledujeme natáčení nějakého flashbacku, popřípadě se Kingpin nějak zázračně zhojil.

Některým fanouškům přijde, že se filmaři snaží D'Onofria při natáčení víc vycpat, aby působil větší, tak jako v komiksech. Také máte ten dojem, nebo nic takového nepozorujete? Dejte vědět v komentářích.

Maya Lopez, alias Echo, je ostrá bojovnice, která dělala špinavou práci pro padoucha Kingpina, než se dozvěděla, že to byl právě on, kdo je zodpovědný za smrt jejího otce. Postava se od všech ostatních komiksových hrdinů liší tím, že je neslyšící. Hlavní scenáristkou série je Marion Dayre. Jako Maya vystupuje Alaqua Cox, v dalších rolích hrají Charlie Cox jako Daredevil, Vincent D'Onofrio jako Kingpin, Zahn McClarnon jako Mayin zesnulý otec. Obsazení nově rozšiřují Chaske Spencer, Tantoo Cardinal, Devery Jacobs, Cody Lightning a Graham Greene. Uvedení série je oznámeno na léto 2023.

Titulní foto: Vincent D'Onofrio jako Kingpin v minisérii Hawkeye

Zdroj: Just Jared

Galerie: 4

Echo: Oblíbený padouch Kingpin se vrací, jsou tu první fotky | Fandíme filmu Echo: Oblíbený padouch Kingpin se vrací, jsou tu první fotky | Fandíme filmu Echo: Oblíbený padouch Kingpin se vrací, jsou tu první fotky | Fandíme filmu Echo: Oblíbený padouch Kingpin se vrací, jsou tu první fotky | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu