Tom Cruise a režisér Mission: Impossible chystají novou akční sérii, muzikál a další projekty

Tom Cruise a režisér Mission: Impossible chystají novou akční sérii, muzikál a další projekty | Fandíme filmu
DreamWorks
Nesmrtelný Cruise chce dál spolupracovat s Christopherem McQuarriem. Možná se vrátí i Les Grossman.

Tom Cruise může slavit kolosální úspěch Top Gunu: Maverick. Neusíná ale na vavřínech a má plné ruce práce s natáčením scén pro Mission: Impossible 7 a 8, které uvidíme v následujících dvou letech. Co bude potom? Magazín Deadline odhalil, že připravuje hned několik dalších projektů.

Magazín informuje, že v přípravě je muzikál, kde Tom hodlá tančit a zpívat a jakýsi akční thriller, který by mohl nastartovat novou sérii. Vedle toho má Tom zájem vrátit se jako Les Grossman, obhroublý producent z komedie Tropická bouře, kde byl Cruise k nepoznání pod dokonalou maskou. Není zřejmé, zda by měl Grossman dostat vlastní film, anebo být součástí nějakého jiného projektu.

Ke všem novinkám chystají scénář společně Cruise a jeho letitý spolupracovník Christopher McQuarrie. Ten se jako režisér, producent, scenárista nebo alespoň konzultant podílel na naprosté většině Cruisových filmů od Valkýry z roku 2008. Nedávno spolu pánové vystoupili v podcastu Light the Fuse, kde potenciálně o společné budoucnosti naznačili něco víc.

Pánové v podcastu řekli, že Les Grossman je ten typ postavy, co je skvělá jako koření, ale pokud by měla být hlavním chodem, tak není jisté, jestli by takový příběh fungoval. Tohle vyjádření by nám mohlo naznačovat, že Grossman někde vystoupí spíš jako vedlejší figura. Pánové také prozradili, že po Mission: Impossible chystají snímek, o kterém společně už opravdu dlouho diskutují. Má jít o typ filmu, v jakém nejsme zvyklí Cruise příliš často vídat. Film má na prvním místě klást důraz na emoce, jako posledních několik Tomových celovečeráků, ale zároveň má být daleko drsnější a daleko víc sedět McQuarriemu do jeho vkusu.

Připomeňme, že Christopherovým nejchválenějším scénářem jsou dodnes Obvyklí podezřelí z roku 1995. Mohl by se snad vracet právě do špinavých kriminálních vod? A je právě tohle novinka, která by potenciálně mohla nastartovat celou novou akční sérii, jak zmiňuje Deadline? Na odpovědi si budeme muset počkat. Nerozluční parťáci také stále ještě s režisérem Dougem Limanem chystají film natáčený na oběžné dráze a do budoucna není vyloučený ani návrat k sérii Mission: Impossible. Osmička sice dřív byla v médiích vykreslovaná jako závěr série, v podcastu Light the Fuse nicméně McQuarrie uvedl, že do hollywoodských zpravodajů se dostane celá řada tvrzení, která nikdy nikdo neřekl. Takže šance zřejmě je.

Titulní foto: Tom Cruise jako Les Grossman

Zdroje: Deadline, Light the Fuse

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest