Videohra Pac-Man se dočká hraného filmového zpracování

Videohra Pac-Man se dočká hraného filmového zpracování | Fandíme filmu
Sony Pictures
Znáte nějakého hodně kulatého herce s velkou pusou, co by si troufl na hlavní roli?

Zásada číslo jedna říká: Hollywood je schopný „adaptovat“ úplně všechno. Až se příště necháte ostříhat, pravděpodobně o vaší návštěvě holičství vznikne srdceryvný biják… A teď vážně, ačkoliv to bude znít, že špatný vtip pořád pokračuje.

Chystá se celovečerní film na motivy videohry Pac-Man. Ano, bavíme se o hře z elektronického pravěku, v níž na obřím automatu na sotva barevné obrazovce žlutá koule „otevírala pusu“, žrala v labyrintu drahokamy a snažila se vyhnout duchům. Cílem hry je nasbírat co nejvíc bodů. To je všechno. Žádný děj, žádné charaktery, žádný propracovaný svět nebo filmařsky zajímavý design postav. Od uvedení původního arkádového automatu z roku 1980 vznikla celá řada „pokračování“, ve většině případů ale opět šlo o jednoduché hříčky. Pokud už nějaká videohra s Pac-Manem má jakýkoliv děj, rozhodně nejde o tituly, které by si veřejnost se značkou spojovala. Stejně tak není nikterak známý žádný z animovaný seriálů, které hra inspirovala.

Obří Pac-Man se objevil před lety v celovečeráku Pixely s Adamem Sandlerem. Jakým způsobem bude zpracovaný tentokrát ale nevíme. Hollywoodské zpravodaje uvádějí pouze to, že námět je „původní“. Připravil jej Chuck Williams, jeden z producentů filmového Ježka Sonica. Nevíme ani kdy projekt uvidíme, kdo film natočí, co si vlastně vezme ze hry...prostě nic.

Foto je ilustrační, z filmu Pixely

Zdroj: The Hollywood Reporter

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu