Hansan: Rising Dragon – Trailer ukazuje velkolepou bitvu válečných lodí

Hansan: Rising Dragon – Trailer ukazuje velkolepou bitvu válečných lodí | Fandíme filmu
Well Go USA
Zobrazit dalších 8 obrázků
Historický střet Japonska a Koreje slibuje rozsáhlé bitvy a destrukci. Mrkněte na upoutávku.

V roce 2014 byl v Koreji uvedený snímek Admirál: Bouřlivé proudy. Válečný námořní epos tehdy zaznamenal fenomenální úspěch. V korejských kinech tehdy přeskočil na čele historického žebříčku Avatara a dodnes si drží pozici nejnavštěvovanějšího filmu v korejských kinech, kdy se většina konkurentů nepřibližuje ani z dálky. Při ani ne dvacetimilionovém rozpočtu snímek utržil celosvětově 138 milionů amerických dolarů.

 

Teď je v kinech snímek Hansan: Rising Dragon, který Admirálovi dějově předchází. Oficiální synopse říká, že snímek vykresluje historickou bitvu o ostrov Hansando. V roce 1592 čelí admirál Yi Sun-sin a jeho flotila invazi mocného japonského námořnictva a jeho obávaných válečných lodí. Korejské síly jsou v krizi. Vývoj bitvy může zvrátit jediná věc. Tajná zbraň Korejců – geobukseon, alias želví loď, obrněné plavidlo s děly a obávanou dračí hlavou (chrlící oheň) na přídi.

Stejně jako Admirála zrežíroval i prequel Kim Han-min. Postavu admirála Sun-sina tentokrát ztvárnil Park Hae-il, dále hrají Byun Yo-han, Ahn Seong-gi, Son Hyun-joo, Kim Sung-kyu, Kim Sung-kyun, Kim Hyang-gi a Ok Taec-yeon. Níže si můžete pustit trailer, který působí dojmem, že je snímek emočně poněkud přepjatý a spíš než na historickou přesnost se zaměřuje na trikový spektákl. Dosavadní zahraniční recenze dávají průměrné známky a uvádějí, že je snímek celkem zdlouhavý, má hluchá místa, je povrchní a přehršel akce se může časem přejíst. Ale pokud máte rádi námořní bitvy, tak proč to s Hansan: Rising Dragon nezkusit. Zas tak velké množství historických filmů z námořního prostředí přeci jen nevychází. V Koreji i USA už si film odbyl premiéru, podrobnosti o dalším mezinárodním uvedení nebo premiéře na VOD zatím nemáme.

Podklady a foto: Well Go USA

Galerie: 9

Hansan: Rising Dragon – Trailer ukazuje velkolepou bitvu válečných lodí | Fandíme filmu Hansan: Rising Dragon – Trailer ukazuje velkolepou bitvu válečných lodí | Fandíme filmu Hansan: Rising Dragon – Trailer ukazuje velkolepou bitvu válečných lodí | Fandíme filmu Hansan: Rising Dragon – Trailer ukazuje velkolepou bitvu válečných lodí | Fandíme filmu Hansan: Rising Dragon – Trailer ukazuje velkolepou bitvu válečných lodí | Fandíme filmu Hansan: Rising Dragon – Trailer ukazuje velkolepou bitvu válečných lodí | Fandíme filmu Hansan: Rising Dragon – Trailer ukazuje velkolepou bitvu válečných lodí | Fandíme filmu Hansan: Rising Dragon – Trailer ukazuje velkolepou bitvu válečných lodí | Fandíme filmu Hansan: Rising Dragon – Trailer ukazuje velkolepou bitvu válečných lodí | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest