Madame Web: Nové fotky naznačují propojení se Spider-Manem

Madame Web: Nové fotky naznačují propojení se Spider-Manem | Fandíme filmu
Marvel Comics
Navazuje nová komiksovka na Spider-Mana? A prohlédněte si také fotky hlavní hrdinky a dalších postav.

V půlce července začalo natáčení Madame Web, dalšího komiksového snímku studia Sony, u kterého si až do premiéry nebudeme tak docela jistí, jak moc souvisí nebo nesouvisí se Spider-Manem. Obvykle si tuhle otázku klademe v souvislosti se současným Spider-Manem v podání Toma Hollanda. Madame Web ale situaci komplikuje. Mohl by být snímek propojený se Spider-Manem v podání Tobeyho Maguira?

Už když se objevily na předchozích fotkách z natáčení reklamy na desku od Beyoncé z roku 2003, začali se někteří fanoušci ptát, zda jde jen o shodu náhod, nebo o záměr. Nový snímek se totiž podle všeho odehrává v podobném období jako spidermanovská trilogie s Tobeym v hlavní roli. (Jednička se zřejmě odehrává v roce 2002, dvojka 2004). Později se objevila ještě jedna fotka, která mezi fanoušky dokázala vyvolat novou vlnu zájmu. Je na ní vidět stojan s novinami. Jedněmi novinami je starý známý Daily Bugle, klasický bulvární plátek ze Spider-Manova světa. A jeden z prodávaných deníků zmiňuje „Odvážného, který vytáhl dívku z ohně“. A pokud si vzpomenete na první Spider-Manův film, tak tam hrdina v jedné ze scén zachrání miminko z hořícího domu. Ve dvojce hoří znovu a tentokrát zachrání Peter Parker v civilu dívenku předškolního věku. Odkazují noviny právě na jednu z těchto situací? Nebo fanoušci hledají ve fotkách až příliš?

Pak jsou tu první fotky s Dakotou Johnson, představitelkou hlavní role. Dakota má na sobě kabát, který připomíná ten, který v komiksech nosila Julia Carpenter. To může znamenat dvě věci. Buď si tvůrci prostě vypůjčili vizuální podobu Julie, ať už filmové zpracování Madame Web bude jakékoliv. Anebo je to skutečně Julia. Ta se v komiksech objevuje od roku 1984. Nejprve vystupovala jako jedna z řady Spider-Woman a zhruba před dvanácti lety po smrti původní Madame Web (Cassandra Webb) převzala její schopnosti a nastoupila na její místo. Od té doby dohlížela na Spider-Manovo bezpečí.

Na další fotce z placu vidíme Emmu Roberts. Nevíme, koho hraje, ale její postava je těhotná. Ve spidermanovských komiksech během těhotenství bojovala se zločinem Jessica Drew (další z řady Spider-Woman), popřípadě byla těhotná Mary Jane Watson, přítelkyně/manželka Petera Parkera. V tuhle chvíli není jak potvrdit či vyvrátit, že by Emma hrála právě jednu z těchto postav.

A stejně tak nevíme, koho hraje Adam Scott, kterého se také podařilo v ulicích Bostonu vyfotit. Někteří fandové jsou přesvědčení o tom, že se díváme na jednu z mnoha alternativních verzí samotného Petera Parkera. Online už se ale stačila objevit i neoficiální zvěst, podle níž by měl Adam hrát Larryho Carpentera, což je v komiksech Juliin exmanžel.

Závěrečnou novinkou je odhalení další castingové posily. Obsazení rozšířila Zosia Mamet, herečka známá z Letušky nebo Girls. Ani u ní netušíme, jakou ve snímku dostala roli.

V komiksech je postava Madame Web vykreslená jako postarší, slepá a paralyzovaná žena, již drží při životě podpůrné zařízení, které vypadá jako pavoučí síť. V komiksech se tedy aktivně nezapojuje do akce, ale využívá svoje jasnovidecké schopnosti k tomu, aby radila aktivním superhrdinům. Nejčastěji Peteru Parkerovi nebo jeho dalším pavoučím kolegům. Podle dostupných informací uvidíme mladší podobu postavy, potenciálně její úplné začátky. Ve filmu vystupují Dakota Johnson, Sydney Sweeney, Tahar Rahim, Celeste O'Connor, Emma Roberts, Mike Epps, Adam Scott, Zosia Mamet a Isabela Merced. Snímek režíruje S.J. Clarkson, scénář napsali Kerem Sanga, Matt Sazama a Burk Sharpless. Datum české premiéry je pro tuto chvíli 5. října 2023.

Titulní foto je ilustrační, z komiksové předlohy

Zdroje: Great Phase, Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest