Marvel oficiálně oznámil další velkou prezentaci svých novinek

Marvel oficiálně oznámil další velkou prezentaci svých novinek | Fandíme filmu
Marvel
Po Comic-Conu se fanoušci mohou připravit na příval zpráviček z disneyovské akce D23.

Produkční společnost Marvel Studios toho na letošním Comic-Conu odhalila docela dost. Některým fanouškům mohly konkrétní tituly chybět, případně platí, že s jídlem roste chuť. Anebo si můžeme vzpomenout na starší zákulisní klepy, podle kterých se studio dost drželo zpátky, aby mělo co ukazovat na podzimní akci D23.

Co je v tuto chvíli podstatné, pokud už jste nažhavení na další marvelovské novinky, tak vám můžeme oficiálně potvrdit, že se v září skutečně dočkáme. Marvel Studios budou mít prostor na D23 v neděli 10. září od 19:00 našeho času. Zatím nevíme, jak panel bude dlouhý, ale rozhodně nepůjde o nějakou bleskovou záležitost. Zatím neznáme kompletní program D23, avšak první další prezentace je na hlavním pódiu pro tuto chvíli hlášena až za tři a půl hodiny. Není vyloučeno, že tento čas bude využitý zcela, protože krom Marvelu budou v této době prezentovány také novinky Lucasfilmu (Star Wars) a „další“.

V oficiální tiskové zprávě stojí, že součástí panelu budou filmaři, herci i „překvapiví hosté“. Prezentovány budou filmy pro kina, stejně jako seriály a speciály pro streamovací službu Disney+. V sále bude odhaleno, na jakých novinkách se pracuje a budou zveřejněny exkluzivní ukázky.

Pokud jde o ty „další“ projekty, prostor mohou dostat například nový Percy Jackson, hraný Pinocchio, Hokus pokus 2, pokračování Avatara, hraná Malá mořská víla, Haunted Mansion, hraný Herkules, prequel Lvího krále a mnohé další. Lucasfilm bude zřejmě opět sázet především na svoje seriály. Jmenovitě mohou mít prezentaci Mandalorian 3, The Acolyte nebo Ahsoka. Studio by ale mohlo konečně odhalit, zda v dohledné době nabídne nějaký film pro kina, popřípadě bychom se mohli dočkat prvního traileru Indiany Jonese 5.

No a pokud jde o Marvel, tam je hned několik variant. Série pro Disney+ byly prozatím oficiálně odhaleny pouze do konce 5. fáze. Stále čekáme na oficiální odhalení termínů pro 6. fázi. Můžeme čekat oznámení u titulů jako jsou Armor Wars, Nova, Wonder Man, Ten Rings nebo seriál z Wakandy. Mezi celovečerními filmy také zatím neznáme přesný rozvrh 6. fáze. Dvě okénka zatím zůstávají nezaplněna a fanoušci přemítají, zda se o ně podělí Shang-Chi 2 a Deadpool 3, anebo nějaké jiné tituly. Dále se předpokládá, že by řada filmů mohla odhalit svoje režiséry nebo obsazení (především pak zvědavě vyhlížená Fantastická čtyřka). Tisková zpráva jasně hovoří o tom, že představeny budou i nějaké speciály, tím pádem se snad konečně dozvíme víc o vánočním speciálu Strážců Galaxie a halloweenském speciálu Werewolf by Night. Pokud jde o prezentaci zbrusu nových ukázek, tak jasnými kandidáty jsou oba dva zmíněné speciály, filmy již představené na Comic-Conu a The Marvels. Z minisérií potom Secret Invasion, Echo, druhá řada Lokiho a Ironheart.

Uvidíme, co všechno nakonec D23 reálně přinese, každopádně se v první půlce září můžete těšit na další velký příval komiksových novinek.

Foto je ilustrační - Avengers: Infinity War

Zdroje: D23, Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu