The Last Manhunt: Jason Momoa a jeho vysněný historický akční film

The Last Manhunt: Jason Momoa a jeho vysněný historický akční film | Fandíme filmu
Apple TV+
V tragickém příběhu o lásce, smrti a pouštním žáru budou všechny postavy čelit vlastním démonům.

Divácký oblíbenec a velký sympaťák Jason Momoa nelení a na stříbrném plátně je k vidění poměrně často. Naposledy jsme ho mohli vidět ve velkofilmu Duna a letos by se měl objevit v dobrodružném snímku Slumberland. 26.8. dorazí na streamovací službu Apple+ třetí řada seriálu See, kde se herec naposledy představí jako hrdinný vůdce Baba Voss. Momoa ovšem nemá pouze herecké ambice. Jeho chystaný snímek The Last Manhunt získal oficiálního distributora.  

The Last Manhunt je historický akční film, o jehož námět a scénář se postaral právě Jason Momoa. Distribuci zaštítí studio Saban Films a na režisérské křeslo usedne Christian Camargo. Jako režiséra si ho vybral sám Jason, když se mu zaplnil pracovní diář a zjistil, že na režii prostě nemá čas. Oba umělci spolu hrají v již zmíněném seriálu See. Camargo chtěl film natočit přesně tak, jak si ho Momoa vysnil a natáčení z toho důvodu popisuje jako „improvizovaný experiment.“ O čem snímek pojednává?

„V roce 1909, uprostřed umírajícího divokého západu, se Willie Boy, dálkový pouštní běžec Chemehueviských tradic, zamiluje do mladé domorodé krásky Carloty. Carlotin otec, šaman Chemehuevi a místní kmenový vůdce, ovšem odmítá, aby byl mladý pár spolu. Ve smrtelné konfrontaci podlehne Carlotin otec náhodnému výstřelu z pistole a mladí milenci tak prchají do sluncem zotročené pouště Mohave. Místní šerif se s jízdní četou vyzbrojenou palebnou silou a dvěma indiánskými stopaři vydává hledat spravedlnost pro svého ‚zavražděného‘ kmenového vůdce. Willie Boy a Carlota se vyhýbají zajetí, ale falešné zprávy, co mají zvýšit prodeje novin, zvyšují zároveň tlak na dopadení Willieho Boye. V poušti, která očišťuje všechny, donutí pátrání po Willie Boyovi každého čelit vlastním démonům, v tragickém příběhu o lásce, smrti a pouštním žáru.“

Ve filmu si zahrají Martin Sensmeier (Willie Boy), Mainei Kinimaka (Carlota), Zahn McClarnon, Lily Gladstone, Raoul Max Trujillo, Brandon Oakes a Tantoo Cardinal. Vedlejší roli si střihne i sám Momoa. Premiéra filmu zatím není stanovena, předpokládá se, že bychom se mohli dočkat letos v listopadu.

Titulní foto je ilustrační, seriál See

Zdroj: Collider I, II

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest