Drago: Rockyho oponent dostane vlastní celovečerní film

Drago: Rockyho oponent dostane vlastní celovečerní film | Fandíme filmu
MGM
Zobrazit další 3 obrázky
Creed 3 se odkládá a Sylvester Stallone chce zpátky Rockyho práva.

Kolem Rockyho je v poslední době živo. Sylvester Stallone si na sociálních sítích postěžoval, že se mu dodnes nepodařilo přesvědčit Irwina Winklera, že by se s ním měl podělit o Rockyho práva. Více než devadesátiletý Winkler získal práva na značku za pár desítek tisíc dolarů, když v 70. letech koupil od Stallona scénář pro prvního Rockyho. Sly postavu vymyslel, hrál ji ve všech dosavadních filmech, u všech se podílel na scénáři, čtyři snímky série režíroval, produkoval všechny snímky Creed, ve dvou z nich si zahrál a u jednoho se podílel na scénáři. Stallone říká, že když před lety práva za pár šupů prodával, tak se jakožto neznámý herec neodvažoval čeřit vodu. Od té doby ale nabyl přesvědčení, že by si podíl na právech zasloužil a chtěl by, aby po něm značku podědily jeho děti. Winkler to ale odmítá s tím, že byl Stallone před lety legitimně kompenzovaný.

Winkler bude i po letech na Rockym nadále vydělávat. Na cestě je Creed III, zatím první snímek značky, kde Stallone vůbec nebude vystupovat, podílí se pouze jako producent. Třetí díl série o mladém Adonisi Creedovi (syn Rockyho přítele Apolla) měl jít do kin už závěrem letošního roku, avšak dozvídáme se, že film byl odsunutý na příští rok. V českých kinech bychom se jej snad mohli dočkat 2. března 2023.

Tím ale výlety mezi boxery nekončí. Loni na podzim Dolph Lundgren naznačoval, že by se vlastního filmu mohl dočkat i Drago. A teď se to potvrzuje. Magazín The Wrap jako první přinesl zprávu o tom, že se chystá spin-off Creeda, nazvaný jednoduše Drago. O snímku se toho ví minimum, avšak ústředními postavami mají být Ivan (Lundgren) a jeho syn Viktor Drago (Florian Munteanu), kteří se představili v Creedovi II, jako do dvě tragické figury, na nichž obou Ivanův život sportovního prominenta v dobách Sovětského svazu zanechal doživotní následky.

Snímek píše Robert Lawton, který studio MGM zaujal scénářem „Becoming Rocky“, kde vykreslil, jak Stallone uvedl v život první film s Rockym. Scénář nebyl zfilmovaný, ale studiu se líbil natolik, že nabídlo Lawtonovi jinou práci. Ve své filmografii má Robert zatím dva filmy – Crave a Sex & Sushi.

Foto je ilustrační - Creed II

Zdroje: The Wrap, Deadline

Galerie: 4

Drago: Rockyho oponent dostane vlastní celovečerní film | Fandíme filmu Drago: Rockyho oponent dostane vlastní celovečerní film | Fandíme filmu Drago: Rockyho oponent dostane vlastní celovečerní film | Fandíme filmu Drago: Rockyho oponent dostane vlastní celovečerní film | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest