Ben Affleck se jako Batman ukáže v dalším filmu

Ben Affleck se jako Batman ukáže v dalším filmu | Fandíme filmu
Warner Bros.
Affleck se role Netopýřího muže nemůže nabažit.

Momentálně probíhají v ateliérech studia Warner Bros. dotáčky snímku Aquaman and the Lost Kingdom. Podle nástěnky, která se objevila na fotkách od Jasona Momoy, to vypadá, že dotáčky budou probíhat dohromady slušných pár dní. Podle zákulisních drbů jde z nástěnky vyčíst, že se přetáčejí scény, v nichž původně měla vystupovat postava Mery (Amber Heard). Je tedy možné, že dané scény jsou upravovány tak, aby se čas exmanželky Johnnyho Deppa na plátně ještě zkrátil. Ale tohle je v rovině spekulací.

Co Momoův příspěvek zdánlivě potvrzuje, je angažování Bena Afflecka. Představitel Aquamana na videu ze zákulisí ukazuje, jak se Ben marně pokouší schovat před fanoušky v karavanu s cedulkou B.A. Jason celý rozesmátý dodává, že tajemství se provalilo. Asi nemůžeme zcela vyloučit, že si z nás Momoa pouze střílí, nicméně jeho post skutečně naznačuje, že Afflecka ve filmu uvidíme.

Ben Affleck vystoupil jako Batman ve filmech Batman v Superman, Suicide Squad a Justice League. Úplně naposledy se měl v roli objevit ve snímku The Flah. Jak je tedy možné, že jej potkáme ještě v Aquamanovi 2? Dle zákulisní šuškandy měl ve snímku vystupovat jako Batman Michael Keaton. Avšak záměrem studia Warner je, aby Keatonův návrat proběhl ve snímku The Flash. Když však oba snímky změnily pořadí, v jakém budou uvedeny, Keaton rázem ve filmu nedával smysl. Proto se jej studio rozhodlo nahradit Affleckem, jenž zjevně malou roli (několik málo scén) přijal.

Aquamana 2 režíruje opět James Wan. Scenáristou je David Leslie Johnson-McGoldrick. Jason Momoa se vrací jako Aquaman, Amber Heard jako Mera, Yahya Abdul-Mateen II jako Black Manta, Dolph Lundgren jako Nereus a Patrick Williams jako Orm. Nově obsazený byl do zatím blíže neurčené role Pilou Asbæk.. České a slovenské datum premiéry je stanovené na 15.12. 2022.

Foto: Warner Bros.

Zdroj: Jason Momoa

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest